a

Serdal Öz Yine Gol Kralı

2014-2015 Futbol sezonunda grubunda attığı 18 gol ile ‘gol kralı’ olan Serdal Öz, 2015-2016 Futbol sezonu sona ererken gol krallığında Altınova Belediyesporlu oyuncu Ceyhun Çağlar ile berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig’de 2015/2016 sezonun sonunda temsilcimiz Sultangazispor 11. Grubu şampiyon olarak tamamladı. 11. Grupta gol krallığında zirveyi alan isim ise Sultangazispor’dan Serdal Öz ve Altınova Belediyespor’dan Ceyhun Çağlar oldu.

serdal-öz

Sultangazispor forması ile formda bir sezon geçiren Serdal Öz, sezonu 13 golle kapattı ve gol krallığını Ceyhun Çağlar ile berabere tamamladı. İki sezondur Sultangazispor’da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Serdal Öz geçen sezon olduğu gibi 2015-2016 Futbol sezonunda da adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Bal Ligi 11. Grupta gol krallığı listesinde Sultangazispor’dan bir futbolcu daha yer alıyor. Başarılı oyuncu Ismael Kone’de sezon boyunca attığı 10 golle yedinci sırada yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Taş ocakları Sultangazi’nin bir numaralı sorunudur

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.