a

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki deprem 13,5 milyon nüfuslu bölgeyi etkiledi, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremde 40 yakınını kaybeden Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede 17 bin depremzedenin bulunduğu, ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’da yaklaşık 40 yakınını kaybetti. Dursun, “Biz idareciler olarak bu tür zamanlarda çok daha dirençli olmalıydık. Çok daha güçlü durmalıydık. O yüzden bunu çok hissettirmedik. Kendi acımızı yaşayacağımız zamanlar değildi. Bu kadar büyük acı varken, kendi acılarımızla bir arada olmaktansa halkın acılarını paylaşmak, onların dertlerine derman olmak için oralarda olmak çok daha önemliydi” dedi.

Başkan Dursun, deprem sonrası Sultangazi’ye yaklaşık 17 bin depremzedenin geldiğini, bu vatandaşlarında ihtiyaçlarının Sultangazi Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da Suriye uyruklu iki grup arasında ‘silahlı bıçaklı’ kavga

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.