a

Taş ocakları Sultangazi’nin bir numaralı sorunudur

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk dar kapsamlı danışma meclisi “Yerel Yönetimler” gündemli toplantısını Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda yaptı. Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Dar Kapsamlı Danışma Meclisi “Yerel Yönetimler” gündemli toplantısı ilçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Belediye Başkanı Cahit Altunay ise toplantıda yaklaşık 40 dakika süren bir sunum yaptı. Sunumda ilçede yapılan hizmetler ve ileriye dönük projeler hakkında partilileri bilgilendiren Başkan Altunay, mahalle başkanlarının sorularını da cevapladı.ali-çelik-düğünCgGxqjgWIAAqijJ

SULTANGAZİ’NİN BİR NUMARALI SORUNU

Kamuoyunda Cehennem ocakları olarak bilinen ve halkın sağlığını ciddi bir şekilde etkileyen Taş Ocakları ile ilgili sorulan soruya cevap veren Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Taş ocakları Sultangazi’nin bir numaralı sorunudur. Bu sorun küçümsenecek bir sorun da değildir. Bu ocaklar da 15 tane şirket kesintisiz 24 saat çalışıyor. İstanbul’un tozunun yüzde 30 bu ocaklardan çıkıyor. Bu ocaklara en yakın mahalle olan Cebeci Mahallesi en büyük zararı görmektedir. Genel olarak bu soruna bir çözüm üretmek zorundayız.” Dedi.

“SULTANGAZİ’DE 40 BİN İNSAN YENİDEN AK PARTİ DEDİ”

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci, “7 Haziran ile 1 Kasım arasında çok büyük bir Fetret Devri yaşadık. Hamd olsun ki bu Fetret Devri 4 ay 3 hafta sürdü. Sultangazi’de 1 Kasım’da yeniden bir zafere imza attık. 40 bin insan yeniden Ak Parti dedi. Yüzde 60’ın üzerinde bir oy aldık. Sultangazi’de 15 mahallemizin sekizinde yüzde 10’nun üzerinde bir oy artışı yaşandı.” Dedi.

ali-çelik-düğünCgGxqkNW8AAM7oU

“SULTANGAZİ’DE YAPILAN HİZMETLERİN 10’DA 1’İ ATAŞEHİR’DE YAPILMADI”

Toplantının sonunda konuşan Sultangazi’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş ise, “Ben Ataşehir’de ikamet ediyorum. Sultangazi’de yapılan hizmetlerin 10’da 1’i Ataşehir’de yapılmadı. Ataşehir’de ki STK’lar Sultangazi’de yapılan çalışmaları görmeli. Ve Ak Partili belediyelerin nasıl hizmet verdiklerini görmelidirler” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

BAL grup müsabakaları tamamlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.