a

GAZİOSMANPAŞA’DA İNTİHAR ETMEK İSTEYEN KADINI BÖYLE KURTARDILAR

Gaziosmanpaşa’da 12 katlı sitenin en üst dairesinden intihar etmek isteyen kadın, penecerede bir süre asılı kaldı. Kadını tutan 2 kişi kurtardı. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Yeni Mahalle Cebeci Caddesi üzerindeki bir sitede yaşandı. İddiaya göre 12 katlı bir sitenin en üst katında yaşayan kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istedi. Kadın son anda pencereye tutunarak bir süre asılı kaldı. Daire içindeki bir kişide kadının pencerede asılı kaldığını görünce hemen ellerinden tutarak içeri çekmeye çalıştı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olayı gören vatandaşlar kadını içeriye çekmeye çalışan kişiye yardım etmesi için sitenin güvenliğine haber verdi. Güvenlikler kadının bulunduğu en üst kattaki daireye giderek içeri girdi. Kadın tutunduğu pencereden içeriye çekilerek korku dolu anlar son buldu.

CAN PAZARININ YAŞANDIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Kadının pencerede tutunarak sarktığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadını pencereden içeriye çekmeye çalışan bir kişi görünüyor. Pencereden sarkan kadının tutunmakta güçlük çektiği anlarda içeriden gelen diğer kişilerin yardımıyla kadının kurtarıldığı anlar kameraya yansıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SULTANGAZİ’DE ÇIKAN YANGINDA PANİĞE KAPILAN ANNE ÇOCUĞUNU BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.