a

Murat Atım ve Mustafa Günaydın bir araya geldi

Önce Osman Cengiz, sonra Yener Yiğit ve son olarak Mustafa Günaydın…
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım parti içerisinde muhalif grup olarak bilinen isimlerle yemekte buluşmaya devam ediyor. Önce Osman Cengiz ile bir araya geren, daha sonra Yener Yiğit ile yemekte bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Mustafa Günaydın ilede dün akşam yemeğinde bir araya geldi.

mustafagunaydin-muratatim
“Barış yemeği”nin gündemde olduğu Ak Parti’de muhalif isimlerin Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın öncülüğünde İlçe Başkanı Murat Atım’la bir araya gelmeleri teşkilat içerisinde geniş yankı buldu.
Osman Cengiz’le başlayan, Yener Yiğit’le devam eden buluşmaların sonucusu dün akşam gerçekleşti. 2012 yılında gerçekleşen 2.olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a rakip olan ve kongreyi 5 oyla kaybeden Mustafa Günaydın dün akşam Atım’la bir araya geldi.
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Abdullah Güler, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Çelik ve Mevlüt Dilek’in de bulunduğu buluşma yaklaşık 2 saat sürdü. Ak Parti İlçe Başkanvekili Suzan Dağlar Civan’ın öncülüğünde gerçekleşen buluşmada “Barış yemeği”nin konuşulduğu belirtildi.
Bülent Çavuş- Emin Yeşil

 

Atım ve Yiğit Bir Araya Geldi..TIKLAYIN

 

Yeni dönemde Murat Atım yok! TIKLAYIN

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Yaşayan Suriyeliler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.