a

Yeni dönemde Murat Atım yok!

Geçtiğimiz hafta sitemizde yer alan “Ak Parti'de küskünler barışacak mı?” başlıklı haberimiz Ak Parti'de haftanın en çok konuşulan konusu oldu.

Eminhaber Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve Osman Cengiz arasında gerçekleşen yemeğin detaylarına ulaştı.

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik ve Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Esat İlhan, yeni dönemde Belediye Meclis Üyesi aday listesinde yer verilmeyen Osman Cengiz'i ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik Aralık ayında yapılması planlanan 3. Olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Murat Atım'ın yer almayacağını söyledi.

Çelik, “Yeni dönemde ilçe başkanımız Murat Atım yer almayacaktır. Ancak başkanımız Sultangazi'den ayrılırken arkasında küskünlük ve kırgınlık bırakmak istemiyor. Yani şu an ilçemizde yaşanan tablonun sona ermesini istiyor” diyerek Osman Cengiz'den bu konuda destek istedi.

Belediye Meclis Üyesi aday listesinde yer alan Hasan Esat İlhan'da aynı sözleri tekrarlayarak, Osman Cengiz'in aracı olmasını teklif etti.

Bu ziyaretten bir kaç gün sonra Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik'in talebiyle Osman Cengiz ile akşam yemeğinde bir araya gelindi. Yemekte İlçe Başkanı Murat Atım, kırgınlıkları ve küskünlükleri bitirmek istediğini Cengiz'e bizzat kendisi iletir.

Akşam yemeğinde yapılan görüşme sonunda Osman Cengiz, “Barış yemeği” adı altında bir program düzenlenebileceğini Atım'a ifade eder. Atım Ceniz'e, “Barış yemeğini siz organize edin. Bizi de davet edin. Bizlerde katılır ve niyetimizi arkadaşlarımıza iletiriz” teklifinde bulunur.
 
Yaşanan bu gelişmelerden sonra Osman Cengiz 7 Ocak 2012 2. Olağan kongresinde Murat Atım'a karşı aday olan Mustafa Günaydın ile Altınser Restaurantta bir araya gelir. Bu buluşmada Yener Yiğit ve Suat Öztürk'de yer alır. Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım'ın fikir ve düşüncelerini Mustafa Günaydın'a ileten Osman Cengiz, “Barış yemeği” adı altında bir program düzenlenerek bu kırgınlıkların son bulunulacağını ifade eder.

Mustafa Günaydın ise kimseye kırgın ve küskün olmadıklarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda yürüdüklerini belirterek, “7 Ocak kongresi sonrasında 'onlar bizim kardeşimiz' diyen İlçe Başkanımız 30 Mart yerel seçimleri için belediye meclis üyeliğine başvuran tüm arkadaşlarımızı liste dışı bırakmıştır.Yine kongre sonrası birçok arkadaşımız teşkilattan adeta uzaklaştırılmışlardır.” dedi.

7 Ocak kongresinde kendisiyle birlikte hareket eden Osman Cengiz'in bile yeni dönemde liste dışı kaldığını bizzat Cengiz'e söyleyen Günaydın, “Barış yemeğini bizler değil. Murat Atım'ın kendisi düzenlemelidir. Atım'ın düzenleyeceği bu yemeğe de bizler seve seve katılırız. Çünkü biz kimseye kırgın ve küs değiliz. Bize kırgın olanlar açıkca Belediye Meclis Üyesi aday listesinde tavırlarını ortaya koymuşlardır. Biz partimizin davası için bugüne kadar çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Görünen o ki 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ak Parti'de “Barış yemeği” ve Aralık ayında yapılması planlanan 3. Olağan kongresi konuşulacak. Kongre tarihinin henüz netlik kazanmamasına rağmen özellikle Ak Parti Yürütme Kurulunda yer alan ve Belediye MeclisÜyesi aday listesinde yer verilmeyen bazı isimlerin şimdiden 3. Olağan kongresine hazırlık yaptıkları kulislerde konuşuluyor.

Tüm bu detayları ise 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Eminhaber okurlarıyla paylaşacak.

NOT; “AK PARTİ'DE KÜSKÜNLER BARIŞACAK MI?” HABERİMİZDE AKŞAM YEMEĞİNİN OSMAN CENGİZ'İN TALEBİYLE GERÇEKLEŞTİDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞTİK. HABER KAYNAĞIMIZIN YANLIŞ BİLGİ VERMESİNDEN KAYNAKLANAN BU HATADAN DOLAYI BAŞTA OSMAN CENGİZ OLMAK ÜZERE TÜM OKURLARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ.

Tüm Yorumlar (5)
  • yener yiğit
    10 yıl önce
    0 0

    Mustafa Günaydın ve arkadaşlarında kin ve ötekileştirme yok Ülkesi için ilçesi için Ak Parti için emeği olan herkesle partimize hizmet etmek dışlayıcı değil bütünleştirmek mefret ettirmek değil sevdirmek bir olmak diri olmak birlikte büyük Türkiye birlikte yaşanıla bilir sultangazi için durmak yok yola devam

  • SONER KARSLIOĞLU
    10 yıl önce
    0 0

    YENER SENİ İYİ TANIRIM HEMŞERİMSİN. AMA KİN VE NEFRET SENİN MAYANDA VAR. TANIMASAM İNANACAM SANA. HERKES BARIŞSA SEN BARIŞMAZSIN

  • Mustafa OKTAR
    10 yıl önce
    0 0

    Emin haber bombayı patlattı..Bombamı balonmu o kadar teferruata girmeyede gerek yok,Geçelim mevzuya..Kaynağı a.çelik olduğu iddia edilen haberin senaristi,oyuncuları ve figüranlarına bakacak olursak yine altında bir bit yeniği olduğunu göreceksiniz.Haber başlığı Ak Parti,de küskünler barışacakmı, Bir defa ak partide küskünler yoktur,İşgal edilmis sultangazi siyaseti vardır.Son yapılan konğrede hazimete uğrayan kendi yaptıkları delegenin dahi oyunu alamayan işgalci siyasetin kahramanları belliki önümüzdeki dönem Sultangazi,den beklenen ilgi ve alakayı bulamayacaklarını anlayınca gider ayak bıraktıkları enkazı,kırdıkları kalpleri bir nebze olsun onarma ve vicdani rahatlama arkalarında iyi bir intiba bırakma çabasına girmişlerdir…..Sultangaziyi Sultangazililer yönetsin sloganıyla hareket eden bu bölgede ikamet eden siyaset yapan Ak Parti,nin kuruluşundan buyana maddi manevi emek vermiş çoğu stk üyesi muhtar,esnaf ,iş adamlarından oluşan topluma malolmuş tek amacı genel başkanımıza layık diklenmeden dik durarak siyaset yapmak olan vefalı ak partililer ötekileştirilerek,farklı hesapları var denilerek iftira kampanyaları düzenlenerek,işiyle ekmeğiyle tehdit edilerek sindirilmeğe çalışılmıştır.Yine son meclis üyesi adaylıkları listesinde bir tekinin dahi listede yer almamasının,Hala bu kin ve nefretin göstergesi değilmidir..Herkesin bir hesabı var..Rabbimizinde hesabı var en iyisi ona havale etmek…Bizler gerçek ak partiliyiz sorumluluklarımız var Teşkilat çalışmalarına çağrılmasakta,görev verilmesede bizler gecemizle gündüzümüzle ferdi çalışmalarımızı yaparak gelecek nesillere daha iyi bir türkiye bırakmak için ğayret sarfediyoruz mükaafatınıda inşaallah yine rabbimden bekliyoruz..sağlıcakla…

  • Mustafa OKTAR
    10 yıl önce
    0 0

    Bakalım emin bey bu yoruma vize alıp yayınlaya bilecekmisin.
    iyi çalışmalar.

  • aslan akgül
    10 yıl önce
    0 0

    öncelikle teşkilatımıza gönül veren teşkilat mensubu kardeşlerimi gönülden selamlıyorum. hizmette yarışa giren kardeşlerimiz bizim içimizden olan arkadaşlarımız.tabiki ufak tefek alınganlıklar olmuştur önemli olan akpartinin güçlü olmasıdır.buna barış yemeyi demek biraz yakışmıyor kardeşlerimizinde ifade ettiği gibi ortada dargınlık yok.hizmet yarışı var bu makamlar gelir geçer önemli olan dostluklar kardeşlikler olmalı.zamanı gelince tabiki nöbet değişimi olacaktır geçmişte görev yapan kardeşlerimizden aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. bu makamlar kimseye baki değildir. önemli olan teşkilatımızı ülkemizde daha güçlü söz sahibi yapmaktır. rabbim liderimiz sn başbakanımızın yolunu açık ve ömrünü uzun etsin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gökmen Karakaş 'Küsmedi' Çalışıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.