a

MHP’den Seçmene Çağrı

1 Kasım seçimlerine saatler kala Milliyetçi Hareke Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel bir yazılı açıklama yayımladı. Açıklamasında MHP’ye destek isteyen Özel, seçmenlerin neden MHP’ye oy vermeleri gerektiğini madde madde açıkladı.

 

Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

Çok kıymetli Sultangazili vatandaşlarımız seçimlere saatler kala her bireyin anayasanın kendisine vermiş olduğu en önemli vazifelerinden biri olan seçme seçilme hakkını kesinlikle kullanarak sandığa gitmesi gerekmektedir. Vatandaşlarımızın 1 Kasım seçimlerinde tercihini yaparken bir kez daha düşünerek karar vermesini, tercihini ülkemiz ve milletimizin çıkarı adına kullanmasını temenni ediyoruz.

 

Buna bağlı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verilmesinin sebeplerini sıralamak istiyorum.

 

1-Üniter bir milli devlet olan Türkiye Cumhuriyeti’nin çok dilli, çok kültürlü federal bir devlete dönüşmesini engellemek için MHP’ye oy vermeliyiz.

2-Şehit kanları pahasına kazanılmış aziz vatanımızın bölünmesini engellemek için MHP’ye oy vermeliyiz.

3-Bin yıldır kederde ve kıvançta birleşmiş, acılarını ve sevinçlerini paylaşmış Asil Türk Milleti’nin birliğinin bozulmaması için MHP’ye oy vermeliyiz.

4-Devletin tekliğini, vatanın bütünlüğünü, milletin birliğini korumak için hayatının baharında şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için MHP’ye oy vermeliyiz.

5-ABD ve AB’nin desteğiyle iktidara gelerek haince planları uygulamaya koyan iktidar sahiplerinden yargı önünde hesap sorulabilmesi için MHP’ye oy vermeliyiz.

6-Din kılıfı ile milletimizi aldatarak ülke kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çeken sahte Müslümanlardan hesap sorabilmek için MHP’ye oy vermeliyiz.

7-Askerimizi şehit eden pkklıların bir kısmını dağdan indirerek affeden iş bulup maaş veren ödüllendirenlerden hesap sormak için MHP’ye oy vermeliyiz.

8- Doğu ve Güneydoğu Bölgelerimizde PKK’ya karşı kahramanca mücadele veren askerlerimize reva görülen haksızlık ve zulümlerin son bulması, bu zulümleri yapanlardan hesap sorulabilmesi için MHP’ye oy vermeliyiz.

9-AKP döneminde felç olan Devlet yapısının yeniden düzenlenebilmesi için MHP’ye oy vermeliyiz.

10- AKP’nin temelinden sakat ekonomi politikalarıyla yoksulluğa itilmiş milyonlarca vatandaşımızın sorunlarının çözümü için MHP’ye oy vermeliyiz.

11- Özellikle gençlerimizin başına bela olan işsizlik probleminin çözümü için MHP’ye oy vermeliyiz.

12-Yok olma noktasına gelmiş çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın, tüccarımızın nefes alabilmesi, yeniden üretir hale gelebilmesi için MHP’ye oy vermeliyiz.

13-: Suriyeli mültecilerin ihtiyaçları karşılanarak kamplarda barındırılması MHP’nin taahhütleri arasındadır.

14-: Köylü ve şöför esnafı için mazot fiyatının 1.75 TL yapılması MHP’nin seçime beyannamesi taahhütleri içerisindedir

15-MHP Seçim beyannamesinde asgari ücretin 1400 TL’ye çıkartılacağı ve Büyük şehirlerde yaşayanlar için sağlanacak 100 TL’lik yol yardımıyla bunun 1500 TL’yi bulacağı taahhüt edilmektedir

16-MHP’nin ekonomik kalkınma programı üretime dayalı istihdamı içermektedir. Haliyle bu sistemde işsizlik oranı da en düşük seviyeye çekilecektir.

 

Ne olursa olsun MHP bu ülkenin temel taşıdır. Yolsuzluğu olmayan lidere sahiptir. MHP; Amerikancı değildir. Dini siyasete alet etmez. Ayakkabı kutuları yoktur. Dün gardaşım dediğine bugün haşhaşi demez. Irkçı değildir. Hükümeti devirmek için yurtdışındaki düşmanlarımızla iş birliği yapmaz.

 

Türk olduğumuz için, Türklüğümüz için, en dürüst parti MHP olduğu için, en dik duruşlu parti MHP olduğu için, çalmadıkları için, çalanı korumadıkları için, çalmış olma şüphesi olanı bile aklanana kadar partilerinde barındırmadıkları için, Millete yalan söylemedikleri için, gösteriş yapmadıkları için, önce Vatan dedikleri için, ve daha birçok sebep olduğu için…

 

Şimdi söyleyin bakalım bütün bunları yapan AKP’’den siz ne beklersiniz? Siz olsanız AKP’’ye ve yaptıklarına ’“Evet’” der misiniz?

 

MHP, HAYIR DEDİ, ÇÜNKÜ

 

İşte size o sebeplerden sadece bir kaçı;

 

MHP, 2002 yılında bitme durumuna gelen PKK terörünü yeniden hortlatan AKP’’ye ’“Hayır’” dedi’…

MHP, Askerimizin ’“başına çuval geçirilmesine’” isyan etti, ’“Hayır’” dedi!

MHP, ’“Ananı da al git’” üslubuna ’“Hayır’” dedi!

Milletimize ’“açlık’”, oğluna da ’“gemicik’” getiren siyasete ’“Hayır’” dedi!

MHP, bin yıllık kardeşliğimizi bozan AKP zihniyetine ’“Hayır’” dedi!

BOP Eş-başkanı olup da Musul ve Kerkük’’üBarzani’’ye satanlara MHP ’“Hayır’” dedi!

MHP, Şehitlerimiz için, Şehit Aileleri için ve geleceğimiz için AKP’’ye ’“Hayır’” dedi’…

Kısacası MHP, 3 Kasım 2002’’den bu yana devletimizin ve milletimizin aleyhine AKP ve avanilerine“HAYIR’” demiştir. Dün de ’“hayır’” demiştir,

Bugünde koalisyon kurmak istemeyen amacı milleti oyalamak olan AKP zihniyeti bizim dört maddemize hayır dedi

 

Şimdi soruyoruz bu dört maddeye kim hayır der?

 

1-Anayasa’nın ilk dört maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Bu, MHP’nin vazgeçilmez şartıdır.

2-Çözüm süreci eksiksiz ve bahanesiz olarak ortadan kaldırılması, Sürecin tümüyle tasfiyesi, müzakere kabul etmeyen talep ve isteğimizdir.

3-Toplum hayatını felç eden, adalet ve ahlak kurallarını hiçe sayan rüşvet ve yolsuzluk iddialarının 17-25 Aralık kapsamında tekrar ele alınarak, ucu kime dokunursa dokunsun üzerine gidilmesi tartışmasız isteğimizdir.

4-Anayasal yetki ve sorumluluklarını inat ve ısrarla çiğneyen, hiçbir kural tanımayan Cumhurbaşkanı’nın, görevinin gerektirdiği meşru ve hukuki zeminde bulunmasının yanı sıra kuvvetler ayrılığı prensibinin parlamenter

demokrasiyle muhafazası, sağlıklı bir koalisyon için aradığımız temel kriterdir.

Şimdi söyleyin ey Milletim bu dört maddeye neden AKP karşı çıktı. Bu dört madde Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğü Anayasanın korunması yolsuzluk ve terörle mücadele etmek için istenilen bütün Milletimizin teminatı için konulmuş şartlardır, buna kim hayır diyebilir sorusunu düşünerek oylarınızı kullanmanızı istiyorum.

 

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN OYUNU MHP YE VER KARAR SENİN MİLLETİM

SEN, BİLİRSİN SULTANGAZİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Türkiye güçlü ise, bizde güçlüyüz”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.