a

“Türkiye güçlü ise, bizde güçlüyüz”

Balkan ülkelerinden İstanbul’a gelen gençler kapı kapı dolaşarak, yarın yapılacak olan seçimlerde Ak Parti’ye destek istediler. Gençleri Sultangazi’de ağırlayan Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Balkan Coğrafyalarında yaptıkları hizmetleri çok iyi biliyorsunuz” dedi.

 

Balkan ülkelerinden gelerek İstanbul’da toplanan gençler 1 Kasım Seçimlerinde Ak Parti’ye destek amacı ile Rumeli Balkan Kökenli vatandaşları kapı kapı gezerek Ak Parti’nin balkanlardaki icraatlarını anlattılar. “Türkiye güçlü ise, bizde güçlüyüz” diyerek Sultangazi’de Rumeli- Balkan kökenli vatandaşları ziyaret eden gençler, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’ye destek istediler. Sultangazi programları kapsamında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde Altınser Restaurant’ta bir araya gelen gençler, yapmış oldukları ziyaretlerle ilgili fikir-alışverişinde bulundular.

_82T3781

Burada Balkanlı gençlere seslenen Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sizler Evlad-ı Fatihan’ın diyarlarından geliyorsunuz.” Dedi.

 

Ak Parti iktidarının Balkan ülkelerine yatığı hizmetlerin en büyük tanıklarının bu gençler olduğunu belirten Başkan Altunay, “Kosava’dan, Makedonya’dan, Bosna Hersek’ten gelen gençlerimiz var. Onlarda bu seçimin önemi bildikleri için ‘mesele bayraksa vatansa gerisi teferruattır’ anlayışı ile buralara gelmişler. Gençlerimiz, ‘Recep Tayyip ERDOĞAN ve Ahmet DAVUTOĞLU’nun Balkanlara çok hizmetleri var. Biz o hizmetlere şahidiz. AK Parti iktidarında biz çok lütuflar gördük. Bunların devam etmesi için güçlü Türkiye, güçlü Balkanlar denkleminin devam etmesi gerekiyor’ diyorlar. Ben huzurunuzda bu gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.”dedi.

_82T3819

Çanakkale ruhunun yeniden Türkiye’ye hakim olması için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, “Ak Parti’nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Balkanlarda ve Türk dünyasında yakaladığımız bu güzel atmosferin devamı için buna ihyacımız var. Bugün burada Balkanlardaki genç kardeşlerimizi görüyor olmak beni mutlu ediyor. Demek ki yapılanlar karşılıksız kalmamıştır. Balkan coğrafyasına yapılanların ne kadar kıymetli olduğunu buradaki genç kardeşlerimin yüzünde görüyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“1 Kasım’da oylar AK Parti’ye.”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.