a

İspatlamayanlar şerefsizdir

Gaziosmanpaşa’dan yayın yapan bir internet sitesinde Sultangazi AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Seyit Ateş hakkında “Sultangazi CHP Çalkalanıyor” ve “Seyit Ateş, CHP’ye el atıyor” içerikli haberlerin yayınlanması üzerine Başkan Aday Adayı Seyit Ateş ile görüştük.

Seyit Ateş, “bu haberler, herhalde beni birileri kendine rakip olarak gördüler ki kara propaganda yaptırmak için satılmış kalem olarak gazetecilik yaptığını zanneden birine haber yaptırılmışlardır. Benim hayatım boyunca CHP Genel Merkezinden içeri girdiğimi kanıtlasınlar ben siyaseti bırakacağım. Yok, bu iddiaları kanıtlamazlar ise bu kişileri hem müfteri hem de şerefsiz ilan edeceğim.

Benim siyasi hayatım boyunca durduğum yer ve çizgilerim hep bellidir. Ayrıca Sultangazi’de tanınan ve sevilen bir insan olarak, aynı mahalleden iki farklı siyasi görüşe sahip insanların başkan aday adayı olması ve büyüğünü ziyaret etmesi en doğal bir insanlıktır. Bu ziyareti farklı mecralara çekmek için caba sarf eden bu mihraplar emellerine ulaşamayacaklardır.” Diyerek yarın avukatı kanalıyla haber yapan site ve yöneticileri hakkında dava açacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy Siyasetinde Son Durum