a

İsmetpaşa Mahallesi’nde Elektrik Kesintisi, Kepenk Kapattırdı

Sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi Sultangazilileri canından bezdirirken, İsmetpaşa Mahallesi 53. Sokakta sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı esnaf kepenk açamadı.

Emin Haber’e telefonla ulaşan sokak esnafı elektrik kesintisi yüzünden esnafın mecburen kepen kapattığını söyledi.

ELEKTRİK KESİNTİSİ MECBURİ KEPENK KAPATTIRDI

_DSC5317

Elektrik kesintilerinin canından bezdirdiği sokak esnafı, “Neredeyse günlük olarak elektrik kesintisi yaşanıyor. Bazı günler kesinti 5-6 saatin üzerinde yaşanıyor. BEDAŞ’ın ilgili numarasını aradığımızda konuyla ilgili tatmin edici bir cevap alamıyoruz. Bugün sabah erken saatlerde kesinti olduğu için kepenklerimizi açamadık. Peki, ay sonunda biz kiramızı nasıl ödeyeceğiz? Vergimizi nasıl ödeyeceğiz? Faturalarımızı nasıl ödeyeceğiz? Evimize nasıl ekmek götüreceğiz?” diyen esnaf dert yandı.

_DSC5320

Ayrıca sokak aydınlatması konusunda da sıkıntı yaşadıklarını dile getiren esnaf, “Akşam olduğunda sokak karanlığa gömülüyor. Çünkü aydınlatmalar yanmıyor. Burası İsmetpaşa’nın en işlek sokağı burada bile aydınlatma yoksa diğer sokakların halini varın siz düşün.” Diyen sokak esnafı, belediye otobüsleri ve diğer büyük tonajlı araçların sokaktan sık sık geçmesinden dolayı dükkanlarının içerisine toz dolduğunu söyledi. Esnaf, ilçe belediyesinden sokağın düzenli aralıklarla sulanarak temizlemesini istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bilinçli Anneler Sertifikalarını Davutoğlu’nun Elinden Alıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.