a

Bilinçli Anneler Sertifikalarını Davutoğlu’nun Elinden Alıyor

Sultangazi Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerinden “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil” eğitim programına katılan anne adaylarına sertifikalarını törenle dağıtıyor. Anne adaylarına rehberlik etmek amacıyla hayata geçirilen projenin tanıtım ve sertifika törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu da katılacak.

Sultangazi Belediyesi, anne adaylarına rehberlik etmek amacıyla hayata geçirdiği “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil” eğitim programına katılanlara sertifikalarını törenle dağıtıyor. Tanıtım ve sertifika dağıtım törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sayın Dr. Sare Davutoğlu katılarak, anne adaylarına sertifikalarını verecek.

Kadınların hamilelikte sağlıklı bir süreç geçirebilmesi, kolay doğum ve bilinçli çocuk yetiştirilmesi amacıyla başlatılan projede bugüne kadar 4 bin anne adayına eğitim verildi.  Psikolog, kadın doğum uzmanı, çocuk doktoru ve fizyoterapist tarafından verilen eğitimler sonunda sertifika almaya hak kazanan anne adaylarına  ayrıca “Yeni Doğan Çocuk Çantası” hediye ediliyor.

PROGRAM

Tarih  :09 Nisan 2016 Cumartesi

Saat    :13.00

Yer     : Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi /Oditoryum Salonu

Esentepe Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Cad.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İBB Sultangazi’yi Yok Saydı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.