a

İBB Sultangazi’yi Yok Saydı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul genelinde metro ve otobüs duraklarında astığı haritada Sultangazi ismine yer verilmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir skandala imza attı. İBB metro ve otobüs duraklarına astığı yolculuk haritalarında Sultangazi ilçesine yer vermedi. Haritalarda tüm ilçeler yer alırken Sultangazi ilçesine yer verilmemesi “İBB Sultangazi,’yi yok saydı” olarak yorumlandı.

Dün İstanbul’un birçok noktasında yer alan yolcu haritaları Sultangazililerin dikkatinden kaçmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT, il genelinde metro ve otobüs duraklarına yolcu haritaları astı. Haritada metro ve otobüslerin güzergahları yer alıyordu. Ancak İETT’nin yolcu haritalarında Sultangazi ilçesine yer vermediği ortaya çıktı. Tüm ilçelerin yer aldığı haritada Sultangazi’nin yer almaması vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

İETT’nin bu skandalına tepki gösteren vatandaşlar, Beyaz Masa’yı mesaj yağmuruna tuttu. Yolcu haritalarında Sultangazi’ye yer verilmemesinden dolayı İBB’ye ve İETT’ye tepki gösteren Sultangazililer, “Harita tüm otobüs ve metro duraklarında asılı. Sultangazi’yi yok saymalarının sebebi nedir acaba?” diyerek, sorunun bir an önce çözülmesini talep ettiler.

CfROh_PUEAAn0L4

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bu haber Kocaeli Basınından; Mucize olmazsa rakip- Sultangazi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.