a

Bu haber Kocaeli Basınından; Mucize olmazsa rakip- Sultangazi

Kocaeli basınında yer alan habere göre olası Sultangazispor-Kocaelispor karşılaşması Bursa’da oynanacak.

BAL Ligi 11. Gruta mücadele eden ve grubunda lider olan temsilcimiz Sultangazispor bu hafta Çanakkale takımlarından Karabigaspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz deplasmnda oynayacağı bu karşılaşmadan 1 puanla dahi ayrılsa şampiyonluğunu garantilemiş olacak.12. Grupta yer alan Kocaelispor camiası ise Sultangazispor’u yakın takibe aldı.Kocaeli basını ise dün ilginç bir manşetle okurlarının karşısına çıktı. Kocaeli Gazetesi, “Mucize olmazsa rakip: İstanbul Sultangazi” başlığıyla olası Sultangazispor-Kocaelispor karşılaşmasının Bursa’da oynanacağını iddia etti.

İşte Kocaeli Gazetesinde yer alan o haber

BAL 12. Grup’ta liderliğini 5 hafta önce garantileyen Kocaelispor, Play-Off’taki rakibinin kim olacağını merak ediyordu. Bir mucize gerçekleşmezse Yeşil Siyahlıların rakibi İstanbul Sultangazispor olacak

ALEMDAĞ İNTİHAR ETTİ!..

11. Grup’ta Alemdağ ve Mudanyaspor ile sıkı bir çekişme içerisine giren Sultangazispor bu hafta sahasında Büyükçekmecespor’u Malili forvet Kone’nin 2 ve Serdal’ın penaltıdan attığı golle 3-0 mağlup etti. 2. sıradaki Alemdağspor ise 3-1 öne geçtiği maçta Yalova Altınovaspor ile 3-3 berabere kalınca hayati değerde 2 puan kaybetti. Mudanyaspor ise haftayı bay geçti.

SULTANGAZİ İLE BELKİ BURSA’DA…

Pazar günkü maçlara göre Sultangazi 49 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bir maçı fazla Alemdağ ise lideri 3 puan geriden takip ediyor. Mudanya’nın ise 22 maçta 44 puanı mevcut. Önümüzdeki hafta Sultangazi, sondan 3. sıradaki Karabiga Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Alemdağ da zorlu Mudanya deplasmanında olacak. Lider Sultangazi ile ikinci Alemdağ arasındaki ikili averajda üstün olan taraf Alemdağ. Sultangazi, son iki maçından 1 puan çıkarırsa Kocaelispor’un Play-Off’taki rakibi olacak. Play-Off maçı büyük ihtimalle Bursa’da oynanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediye Meclisinde ‘ENSAR VAKFI’ Tartışması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.