a

Yusuf Sarıkaya’dan Teşekkür Mesajı

2 yıllık görev süresince Sultangazililerin gönlünde taht kuran ve kısa bir süre önce Elazığ İl Müftülüğü’ne atan Yusuf Sarıkaya bir teşekkür mesajı yayınladı.

Sarıkaya yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Elazığ İl Müftüsü olarak atanmam nedeniyle şahsıma ve kurumuma gösterilen ilgi, alaka ve tebrik eden, mesaj gönderen herkese teşekkür ederim. 02.01.2017 tarihinde görevimi devrederek ayrılmış olacağım. Sizleri hiç unutmayacağım. Sultangazi’nin 15 Temmuz’da dik duruşunu, sadece bu olayda altı şehit ve çok sayıda gazi vermiş bu yiğit Anadolu insanını asla unutmayacağım.

Bu vesile ile;

Sultangazi İlçemizde İlçe Müftüsü olarak bulunduğum iki yılı aşan süre zarfında hizmetim esnasında hep yol gösterici olan Başta Sayın Kaymakamım Ali Uslanmaz Beyefendi ve mesai arkadaşlarına, Belediye Başkanımız Cahit Altunay ve ekibine, Tüm Daire Müdürlerimize, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Suzan Dağlar Cıvan Hanımefendiye, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel Bey’e, Saadet Partisi ve Merkez Parti İlçe Başkanlarına, Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Demir ve ekibine, Okul Müdürlerimize, Esnaflarımıza, STK Yöneticilerine, Muhtarlarımıza, sehven unuttuğum tüm dostlara, Sultangazi’nin değerli halkına, Şah Hatayı Cemevi mensuplarına ve  Basın Mensuplarına  teşekkür ederim.

Bir teşekkürüm ve başta teşekkürüm her biri ayrı-ayrı değer olan çok kıymetli Din Görevlisi ve Gönüllüsü İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kuran Kursu Hocalarımıza, fahri ve vekil görevlilerimizedir.

Müftülük Makamında bir ve beraber olarak çalıştığımız yakın mesai arkadaşlarıma, Vaizlerimize, TDV Yönetim Kurulu Üyelerine, Sultangazi Din Görevlileri Derneği Başkan ve Üyelerine ayrı-ayrı teşekkür ederim. Onların destekleri olmasaydı hiç bir işimizi hakkıyla yapamazdık.”

02.01.2017

Yusuf Sarıkaya

Sultangazi Müftüsü/Elazığ İl Müftüsü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi Denetim Komisyonu belirlendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.