a

Sultangazi Belediyesi Denetim Komisyonu belirlendi

Sultangazi Belediyesi’nin 2017 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için komisyon oluşturuldu.

Sultangazi Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Sultangazi Belediye Meclisi 2017 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı 1’inci birleşim 1’inci oturumu Meclis 1. Başkanvekili Hacı Orhan başkanlığında gerçekleşti. 12 maddenin görüşüldüğü toplantıda Denetim Komisyonu seçimleri de yapıldı.

Denetim Komisyonu seçimleri öncesi söz alan CHP Meclis Üyesi Ahmet Ali Sukas, komisyonun 5 kişiden oluşmasını teklif etti. Ak Parti Grup Sözcüsü Mustafa Demir ise Denetim Komisyonun 3 kişiden oluşmasını önerdi. Yapılan oylamada Ak Partili üyelerin oy çokluğu ile Denetim Komisyonun 3 kişiden oluşması karara bağlandı.

Ak Parti Grubu adına; Ercan Kuşoğlu, Serdar Ayduğan ve Aynur Keleş, CHP Grubu adına ise Necdet Selvi Önerildi. Yapılan gizli oylamanın ardından Ak Partili üyeler 27 tam oyla seçildi.

Konuyla ilgili alınan karara göre Sultangazi Belediyesi’nin 2017 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerini Ercan Kuşoğlu, Serdar Ayduğan ve Aynur Keleş’den oluşan komisyon inceleyecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanlığı harekete geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.