a

Yucak'tan Cemevi Ziyaretleri

CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Evsal Yucak, gerek iş hayatında gerek soysa hayatında Sultyangazi’nin tanınmış simalarından birisi. Birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev alan Yucak, 1977 yılından bu yan ilçede ikamet etmekte. 30 Yılı aşkın Sultangazi’de yaşayan Evsal Yucak, aday adaylığı başvurusunda Sultangazi’nin gerçek sahipleri bizleriz demişti.  İlçenin sıkıntılarını ve sosyolojik yapısını çok iyi bilen Yucak saha çalışmalarında bunun ödülünü almaya başladı.


Önce CHP sloganıyla yerel seçimlere başlayan Evsal Yucak, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. İlçedeki muhtarları ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Yucak, cem evlerini de ziyaret ererek fikir alışverişinde bulundu.




Gazi Cemevi’ni ziyaret eden Evsal Yucak başkanı Veli Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yerel seçim sürecinin konuşulduğu ziyarette ilçenin sıkıntılarını dile getirildi ve her mahalleye eşit hizmet edilmesi gerektiği söylendi.


CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Evsal Yucak, ben bu bölgenin sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. 30 Yılı aşkın bir süredir bölgede ikamet eden birisi olarak CHP’ye yerel seçimlerde faydalı olabileceğime inandığım için aday adaylığına başvurdum. İster aday olayım yada olmayayım CHP’nin Sultangazi’de bayrağını dalgalandırmak için hep birlikte çalışacak ve yerel seçimleri kazanacağız. Seçimi kazandıktan sonrada her vatandaşımıza eşit mesafede duracak ve Sultangazi’nin her mahallesine hizmet götüreceğiz” dedi.


Cem Evi Başkanı Veli Gülsoy’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yucak’a başarılar diledi. Gülsoy, “Bütün vatandaşların istediği demokratik, Cumhuriyete yakışan bir seçim sürecini yaşamaktır. İncinmeden, kırılmadan kim aday gösterilirse birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak gerekir” diyen Gülsoy, Evsal Yucak’ın ilçede tanınan, sevilen birisi olduğunu ve bu avantajın kullanılması gerektiğini ifade etti.


Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Evsal Yucak ve beraberindeki heyet Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Zeynel Odabaşı misafirlerini kapıda karşıladı.


Yucak, Belediyenin yeni binasına CHP’nin bayrağını dikeceğiz


CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Evsal Yucak, aday adayı olma gerekçelerini açıkladı. CHP’nin Sultangazi’de bayrağını dikmeye hazırlandıklarını ifade eden Yucak, İnşallah yeni yapılan belediye binasına CHP’nin bayrağını dikeceğiz dedi. Kendisinin CHP’ye gönül vermiş, bir neferi olduğunu söyleyen Yucak kim aday olursa olsun her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacak ve sosyal demokrasiyi yerel yönetimlere taşıyacağız dedi.




Pir Sultan Abdal  Kültür Derneği Başkanı Zeynel Odabaşı, siz Sultangazililerin yakından tanıdığı önemli bir şahsiyetsiniz. Derneğimize önemli katkılarda bulunan ağabeyimizsiniz. Size bu yolda başarılar diliyorum. Seçimlerde olması gereken halkla kucaklaşabilmek, dil, din, ırk, mezhep farklılıkları gözetmeksizin herkese her kesime eşit durabilmektir. Seçimler sonrasında makama gelindiğinde de bu mesafeyi aynı şekilde korumak gerekir.

İlçemizin ve insanlarımızın sıkıntıları var. Bu sıkıntıları çözmekte bizim elimizde” dedi.


Yucak’a başarılar dileyen Odabaşı seçimlerin herkese hayırlı olmasını temenni etti.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Topuz'a MHP Kapıları Kapandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.