a

Topuz'a MHP Kapıları Kapandı

Ak Parti'de bulunduğu komisyondan ve kadın kolları başkanlığını yaptığı dernekten uzaklaştırılan Neriman Topuz, son çare olarak MHP'nin kapısını çalmış ve verdiği vaatlerle MHP Kadın Kolları Başkanlığına getirilmişti. İstenilen performansı gösteremeyen ve bazı özel sebeplerden dolayı Neriman Topuz ve ekibi dün yapılan MHP İlçe Yönetim Kurulu toplantısında görevden alındılar.

 
 MHP Sultangazi’de parti içi muhalefetin görev verildiği yeni yapılanmada büyük umutlarla Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Neriman Topuz dönemi de sona erdi. Parti içi muhalefetin de sona erdiği MHP’de Yusuf Özel ise Başkanvekili görevine getirildi.

 

Yeni yapılanmanın 2014 yerel seçimlerine hazırlık süreci olduğunu ve amaçlarının MHP’yi Sultangazi’de bir marka yapmak olduğunu söyleyen MHP İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, “Partimizin kapısı herkese açık” mesajı verdi.

 

Ak Parti’de bulunduğu komisyondan uzaklaştırılan, kadın kolları başkanlığını yaptığı dernekten uzaklaştırılan Neriman Topuz’a kapıların kapandığı Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni yapılanma ile ilerleyen günlerde alanlara inileceği belirtiliyor.

 

Neriman Topuz ile birlikte bazı ilçe yöneticileri de parti içerisinde aktif rol almadıklarından dolayı yeni yapılanmada yer almadılar.

Tüm Yorumlar (2)
  • yusuf özel
    11 yıl önce
    0 0

    öncelikle yeni yapılanmanın teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim .biz yeni yapılanmayı yaparken daha aktif daha verimli faal calışabilecegimiz bir ekip oluşturmaya calıştık bazı arkadaşlarımız işlerinin yogunlugundan ve ceşetli mazaretlerinden yeni kadroda yer almadılar .bazılarınıda biz yazmadık milliyetci hareket partimizin yönetiminde partimizin dokuz ışık doktirine uyan uyan herkese yer vardır .bizlerin kimseye kapı kapatmak gibi bir niyeti veyahut lüksü olamaz parti kurallarına uyan herkese kapılarımız sonuna kadar acıktır bizlerin boş yere kaybedecek zamanıda yoktur .bizim hedefimiz sultangazide partimizi başarıya taşımaktır kişilere takılacak zamanımız yok bu yapılanmanın altında kimse bişey aramasın herkesin gelip ekipte yer alıp yarınlara emin adımlarla yürümede katkısı olsun cenabı allahım bizleri utandırmasın selam ve saygılarımla yusuf özel

  • yusuf özel
    11 yıl önce
    0 0

    Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır.

    Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır.
    Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır.

    Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler.

    Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Türk Töresinin en önemli bir gereği de sır saklamaktır.

    Davamızın Başarıya ulaşması kendimize dönmek, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür.

    Çalışmalarımızda başarılar dilerim…işte yeniden başlıyoruz var gücümüzle saygılarımla

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP Sultangazi'de Yeni Yapılanma

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.