a

Yucak; Talebim Olmadı

Altınser Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısında 3 aylık bir aday adaylığı süreci geçirdiklerini söyleyen Yucak, “O dönem partimiz kimi aday gösterirse göstersin birlikte çalışma sözü vermiştim. Bu sözümün arkasında olduğumu bir kez daha sizin aracılığınızla dile getirmek istiyorum. Bugünler kırgınlık değil, birlik olma günüdür. Bizim için esas olan CHP'dir, partimizin başarıdır” dedi.

Son günlerde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül tarafından davet edildiği birçok program ve etkinliğe katılmasından dolayı bazı dedikoduların çıkartıldığını söyleyen İsa Evsal Yucak, o dedikodulara cevap verdi.

Yucak, “İlçe başkanlığı kontenjanı ile belediye meclis üyesi adayı olacağım söylentisi çıktı. Bu söylentiler beni son derece rahatsız etmiştir. Ben Belediye Başkan aday adayı olarak bir yarışa girdim. Bu yarışta partimiz Ali Acar'ı aday göstermiştir. Beraber yarıştığımız bir arkadaşımın alt kadrosuna girmeye çalışmak benim kişiliğime uygun değil. Bu talepte bulunmak bana yakışmaz. Benim Belediye Başkan adayımız Sayın Ali Acar'dan hiçbir talebim olmamıştır, hiçbir beklentim de yoktur. Bizi yardım için çağırırlarsa da hiçbir tereddüt göstermeden Sayın Acar’ın yanında fiilende olur çalışırız. Sadece benimle birlikte yola çıkan arkadaşlarım için talebi olur. Böyle bir teklif Sayın Acar’dan gelirse olur. Yoksa biz gidip böyle bir teklifte bulunmayız.

Zaten aday olamadım diye yada istemediğim biri aday oldu diye CHP’nin aleyhine çalışmak ihanettir şerefsizliktir. Ben burada adayımızı desteklemek zorundayım. Evet, Sayın Sarıgül ile birlikte çalışıyoruz, ama  Sayın Acar’dan bize böyle bir teklif gelmediği için Sultangazi’de sahalarda değiliz. Bizi de çalışma ekibi için de görmek ister ve talepte bulunurlarsa seve seve yanında oluruz. Sultangazi’de CHP’nin başarısı için elimizden gelen gayreti gösteririz” diyerek  hakkında çıkan söylentilere  itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Arnavutköy’de İstenmeyen Aday; Haşim Baltacı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.