a

Arnavutköy’de İstenmeyen Aday; Haşim Baltacı

Arif SAPMAZ/Eminhaber… A. Haşim Baltacı’nın tekrar aday gösterilmesini istemeyen vatandaşlar Arnavutköy Merkaz Camii önünde bir basın açıklaması yaptı.  “Ak Parti’ye evet, Haşim Baltacı’ya hayır” diyen vatandaşlar Pazar günü Arnavutköy Düğün Salonunda bir araya gelecek.

Bir çok vatandaşın katıldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

Önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemiz Ak parti Belediye Başkan adayı olarak tekrar A. Haşim Baltacı gösterilmiştir. Yapılan anketlerde ve temayül yoklamalarında en son sıralarda yer alan Sayın Baltacı’nın yeniden aday gösterilmesine, Arnavutköy halkı olarak dur demenin zamanı geldiği ve geçmekte olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Değerli Arnavutköy’lüler halkın içerisine çıkmayan halkın sorunlarını bilmeyen halkın perişanlığına ve sefaletine karşı üç maymunu oynayan Belediyecilik anlayışını istemiyoruz. 10 Yıldır Arnavutköy’e hiç bir eser kazandırmayan, yapılan araştırmalar sonucu İstanbul’un en az yatırım yapılan, yeterli desteği ilçemize kazandıramayan Sayın Baltacı’yı Belediye başkanlığı koltuğunda görmek istemiyoruz. Arnavutköy’de yaşanan binlerce vatandaşımızın çıkarı için değil belirli çevrelerin rantiye bekçili için Arnavutköy’e dayatılan sayın Baltacı’nın başkanlığına vicdanlarınızda ki ses acaba ne diyor?

Arnavutköy 2009 yerel seçimlerinden sonra maalesef her konuda bir arpa boyu ilerlemenin aksine çok daha gerilere gitmiştir. Arnavutköy ilebirlikte ilçe olan ve başında yine Ak partili belediye başkanlarının bulunduğu ilçelere şöyle bir bakın Arnavutköy’den ne kadar ileri seviyeye gelmişlerdir? İşte en yakınımızdaki Esenyurt, Beylikdüzü gibi ilçeler modern kentleşmenin getirdiği huzur ve refah seviyesine ulaşmışlar. Altyapı ve ulaşım sorununu çözmüşler, sağlık, spor, sosyal aktivite, eğitim gibi konularını çoktan çözüme kavuşturmuş durumdalar. Ancak Arnavutköy ise ne yazık ki daha imar konusunu çözüme kavuşturamamış bir ilçe olmakla anılıyoruz.

Peki Arnavutköy neden hala yerinde sayıyor? Hiç düşündünüz mü? Gelin hep birlikte yarınlarımız için, çocuklarımız geleceğimiz için bu dayatmalara dur diyelim. “Biz kimi aday yaparsak ona oy vereceksiniz” mantığını yıkalım. Arnavutköy’de kurulmakta olan ” Haşimi Krallığına” dur diyelim. Adaletsizliğe, hukuksuzluğa, dayatmalar ve milli irade hırsızlığına karşı dik durmak isteyen tüm Arnavutköy halkını bu pazar günü saat 19:00′da Arnavutköy Düğün salonundaki düzenleyeceğimiz ” Milli İradene Sahip çık, İlçene sahip çık” etkinliğine davet ediyoruz. Hepinizi sevgi ve saygılarımızla selamlıyoruz.

Tüm Yorumlar (1)
  • kemal
    10 yıl önce
    0 0

    İrademe sahip çıkacağım. Akpartime evet ama Adaya hayır oyu vereceğim. IBB de topbaşa oy vereceğim. İttifak olursa haşime karşı oyumu ağlaya ağlaya da olsa vereceğim. Zira anketler hikaye kaldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hasan Akpınar'ın Taviz Vermediği 10 İlkesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.