a

‘Yılın Annesi’ İlknur Altunay

Platform Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın eşi İlknur Altunay’ı “Yılın Annesi” seçti.

 

Anneler Günü dolayısıyla Sultangazi Platformu Yılın Annesi’ni seçti. Bu yılın annesi ödülüne Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın eşi İlknur Altunay layık görüldü. İlknur Altunay ödülünü Cumartesi veya Pazar günü düzenlenecek olan “Anneler Günü” programında alacak.

5239

Sultangazi Platformu Başkanı Ramazan Tunçbilek Başkan Altunay’ın eşi İlknur Altunay’ı neden “Yılın Annesi” seçtiklerini şu sözlerle ifade etti;

 
“Başarılı bir işadamı, yönetici, başkan ve idarecinin arkasında iyi bir eş vardır. Bu anlayışla Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’ın 2. Dönemde başarısın arkasında İlknur Hanımefendinin olduğunu tüm Sultangazi biliyor.  İlknur Hanım ilçemizde ihtiyaç sahibi insanlara ve öğrencilere karşı yardımsever biri olduğunu pek kimse bilmez. Kendisinin yardımseverliğine birçok kez şahit olmuşuzdur. Çocuklarına karşı olan sevgisi ise hepimiz tarafından bilinmektedir.

 
Sultangazi Platformu olarak anneler günü dolayısıyla İlknur Hanımı “Yılın Annesi” ödülüne layık gördük”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ne Yaptın Sen Alihan Abi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.