a

Ne Yaptın Sen Alihan Abi

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı kişisel Facebook hesabında öyle bir paylaşım yaptı ki…

 

Attığı her adımı sosyal medyada paylaşmakla ünlenen Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Alihan Genç, sağlıklı yaşam için spor yapmaya karar verdi. “Sağlıklı Yaşam” için spor yapmaya karar veren Alihan Genç yer olarak da Cebeci Şehir Parkını tercih etti. Buraya kadar herşey normal.

 

Ancak siyasetçi, işadamı Alihan Genç’in spor kıyafeti tercihi Guinness rekorlarına kitabına aday olacak cinstendi. Cebeci Parkı müdavimleri ise ilk defa böylesine ilginç spor kıyafetlerine şahitlik ediyorlardı.

 

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN…

Tüm Yorumlar (13)
  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    Ne kadar aptalca haberler yapan bir site bu. Facebooktan bu tür paylaşımları birçok insan yapmakta. Neden dalga geçercesine, insanların onurunu hiçe sayarak haber yapıyorsunuz? Size haberci diyenin aklından şüphe ederim.

  • Adil
    10 yıl önce
    0 0

    Arkadaşım bu yaptığınız haberde bir anotmallik bir durum yokki neden adam spor yapıyorum diyoo yürümek bile bir spordur komik olan ne anlamadık ! Düzgün bişey paylaşsın

  • tugce
    10 yıl önce
    0 0

    olmayan beyninizle haber yapmaya çalışıosunuz siz gercekten aptalsınız adam siyasetci mecbur hergun takım gıymek zorunda ıyı bı paylasım yapılmıs sızde haber yapıcak başka bısey bulamadıgınız ıcın alıhan gencı tercıh ettınız

  • helin
    10 yıl önce
    0 0

    yerine göre giyinme adabı vardır, bence haber edilecek bir konu! başkan yardımcısı olduğu için takımla yatacak hali yok yani 🙂 aksine yerine göre giyinmeyi en doğru olarak siyasetçilerin uygulaması gerekir. haberi yapan arkadaşıda tebrik ediyorum 🙂 alihan beyin komik hallerinden birini yakalamış 🙂 savunmak için de takım elbiseyle spor yapmayı onaylamak ayrıca gülünç durum 🙂

  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    site yöneticisi sana sesleniyorum. adam ol. ya kardeşim sen her komik şeyi baber yapıyosan senin aklından zorun var. ayrıca helin diye yorum yapan kişi gülünç değil demedim. sadece aptalca gereksiz bir haber dedim. kime ne alihan gencin kıyafetinden. adam arkadaş çevresine ya da tanıdıklarına paylaşmış. ordan alıp haber yapmak şerefsizliktir.

  • Emin Haber
    10 yıl önce
    0 0

    Sevgili Yunus; Farklı isimlerle yorum yapıp, hakaret etme cüretini gösterebiliyorsun. Ama soyadını yazmaktan çekiniyorsun. Alihan Beyin yeğeni Yunus Genç olduğunu da yazsaydın en azından okurlarımız, böyle küfür ve hakaret eden ismin kim olduklarını da bilmiş olurlardı. Ayrıca mesleğimizi, ne yapacağımızı,nasıl davranacağımız senin gibi çaylak birinden öğrenecek halimiz yok. Ve kimse seni EMİNHABER’i takip et diye de zorlamıyor. Kaldı ki, bu ülkede hukuk var,adalet var. Mahkeme kanalları açıktır. Sen sadece adını yazıp GENÇ olan soyadını kullanma cesaretini dahi gösteremezken, hangi sıfatla bize hakaret edebiliyorsun. Haberin muhatabı bile değilsin. Haberin muhatabı olan Amcan Sayın Alihan Genç haberin altına hakaret ve küfürlü yorumlar yapmak için seni mi görevlendirdi? Yaptığın yorumlardan biz bu algıya vardık YUNUS GENÇ

    Saygılar Emin Yeşil

  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    Sen o kadar şerefliysen Helin rumuzunu kullanarak neden yorum yapıyosun. Emin haber diye neden yorum yapmadın? Ben bu yarumları yazmadan evvel Bahsettiğiniz insanla görüşmedim. Bu birincisi. İkincisi ise ben zaten sizi facebook sayfamdan da 1 yıl önce gereksiz gördüğüm için silmiştim zaten. Mesele sadece haber yapmaksa yapmaya devam et. Ama insan biraz da haysiyet şeref taşımalı. Habercilik anlayışınız dedikodu kokuyor. Yunus.

  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    Kaldı ki ben sadece yunus rumuzunu kullanarak yorum yaptım. Diğer yorumlar bana ait değil.

  • Emin Haber
    10 yıl önce
    0 0

    Sayın Yunus Genç şu anda olduğu gibi daha öncede size kendi adımızla cevap verdik. Helin adıyla yorum yapan biz değiliz. Muhatabımız sen değilsin. Bizi silen yine bizi takip etmez.

  • Emin Haber
    10 yıl önce
    0 0

    İyi o zaman IP Numaranı da değiştir de bu söylediğin yalan olmasın bari :))

  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    Başarılı haberciliğinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Hayırlı akşamlar. Çok iyi haberler yapıyorsunuz.

  • yunus
    10 yıl önce
    0 0

    Daha da cevap yazmıyorum. Kendinize iyi bakın.

  • safiye helin yıles
    10 yıl önce
    0 0

    gerçekten çok komiksin 🙂 insan yaptığı bir şeyi ancak karşısındakınin de yapacağını zanneder.helin benim emin haberi takip ediyorum ve alihan beyi tanıyorum.tepkinize anlam vermişte değilim.yorumu ben yaptım başkalarına mal edilmiş ayrıca haberde şahsiyete hakaret falan yapılmamış alihan beyin yeğninin maşallahı var 🙂 madem savunacaksın daha düzgün bir üslup takınmanı tavsiye ederim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay’a Kardeş Ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.