a

Yazıcıoğlu Sultangazi'de Anıldı

BBP Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından Sultançiftliği Mahallesi Merkez Camii'nde akşam namazının ardından Merhum Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen anma törenine Sultangazililer büyük ilgi gösterdi. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif'e 1000 kişi katıldı.

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında şüpheli bir şekilde          helikopterinin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişi ile birlikte şehit olan BBP'nin eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için, Büyük Birlik Partisi(BBP) Sultangazi ilçe teşkilatı tarafından Merkez Camiinde, akşam namazının ardından başlayan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Yatsı Namazına kadar devam etti. Mevlid-i Şerifte duygusal anlar yaşandı.

Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerife; BBP Sultangazi Belediye Başkan adayı Hakan Yıldırım, BBP Belediye Meclis Üyesi adayı Eyüp Göl, Sultangazi Alperen Ocakları mensupları, STK temsilcileri, Muhtar ve muhtar adayları,İşadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BBP Belediye Başkan adayı Hakan Yıldırım, dava ve gönül adamı olan merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmayacakları gibi unutturmayacaklarını söyledi. Davetlilere teşekkür eden Yıldırım, “Hassas bir dönemden geçen Türkiye şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu şimdi daha çok özlüyor. Dava arkadaşları olarak bizler onu unutmayacağımız gibi unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

BBP Belediye Meclis Üyesi adayı Eyüp Göl'de Yazıcıoğlu’nun ömrünü milletin ve vatanın birliğine ve dirliğine adadığını, bu adanmışlık yolunda hayatını kaybettiğini belirtti. Göl, “Davan davamızdır. Yolun yolumuzdur. Söz veriyoruz, canlarımız bedende olduğu müddetçe, davanın takipçisi olacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yeni dönemde Murat Atım yok!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.