a

Yalan Söylemeyin

AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı 10. Seçim irtibat bürosunu Habibler Mahallesi'nde yoğun bir katılımla açtı. Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolalrı Başkanı Ensar Topcu, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programında konuşan Ak Parti İlçe SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “30 Mart'ta Sultangazi'de sandıkları patlatacağız” dedi.

Bugün Türkiye'de yaşanan siyasi gelişmelerin 28 Şubat'ta da yaşandığını belirtten Yiğitoğlu, “Tarihe kara bir leke olarak geçen 28 Şubat postmodern darbesinde ülkemiz de çok mevzular yaşandı. Bugün ise 17 Aralık senaryosuyla ülkemizde bir 28 Şubat tarihi daha yaşatılmak isteniyor. Bundan dolayı bizler birbirimize sıkıca bağlanarak 30 Mart'ta ilçemizde sandıkları patlatacağız. Bizler Milli İradeye sahip çıkacağız” diye konuştu.

Habibler Mahallesi'nin en büyük sorunun imar sorunu olduğunu söyleyen Başkan Altunay, göreve seçildiği 2009 yılında mahallenin ortak sorunu olan imar sorununu çözmek için düğmeye bastığını ifade etti. Habibler ve Yayla Mahallesi'nin Su Havzası bölümünde kalan alanlarına özel imar çıkartıklarını ifade eden Altunay, rakiplerine de mesaj verdi.

Diğer siyasi parti adaylarının ellerinde başka malzeme olmadığı için Habibler ve Yayla Mahallesi'nin ortak sorunu olan İmar sorunu üzerinden konuştuklarını söyleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, Habipler Mahallesi’nde bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İmar ve tapu alamayacaklar için toplu konut yapılmaya başlandığını ve anahtar alıp anahtar vereceklerine vurgu yapan Başkan Altunay, “Birileri burada yaşanan sorunları saptırmasın, birileri buralar üzerinden yalan söylemesin. Burada sorunlu hiçbir insan kalmayacak. Kimse evinden ve hatıralarından koparılmayacak. Anahtar alıp, anahtar vereceğiz.” dedi.

Habibler Mahallesi'nde yeni dönemde yapılacak olan eğitim kurumlarıyla “Liseler diyarı” olarak adlandırılacağını belirterek konuşmasını sürüdüren Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Biz hayalden ve boş sözlerden bahsetmiyoruz. Biz iş yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmasında Ak Parti'ye destek isteyen Başkan Altunay, “Her kaybolan oy, kaybedilen hizmettir. Bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yalan ve iftiralarla karşı karşıya. Sultangazi olarak bizler Milli irademize sahip çıkarak, Başbakanımıza destek verelim” şeklinde konuştu.

Tüm Yorumlar (2)
  • Syn. Cahit Bey Neden Mevcut Belediye Başkan Yardımcılarıyla Değil Meclis Üyeliğinde Yer Vermedikleri Teşkilâtçılatlarla Gezerek Oy İstiyor. Maden Onlarla Sahaya İnemiyor Hala Neden Listesinde Onlara Yer Veriyor?

  • habiblerli
    10 yıl önce
    0 0

    tüm habibler kim yalancı çok iyi biliyor
    sana yalan makinaları dayanmaz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Ak Parti İlk Mitingini Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.