a

Sultangazi Ak Parti İlk Mitingini Yaptı

30 Mart yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı ilk mitingini yaptı. Günler öncesinden hazırlığı yapılan ve anons araçlarıyla duyurusu yapılan mitinge İBB Başkanı Kadir Topbaş'da katıldı. Sabah STK temsilcileri ile Cebeci Parkın da kahvaltıda bir araya gelen Topbaş, Cuma namazını Belediye Başkanı Cahit Altunay ile birlikte Merkez Camii'nde kıldı. Namaz sonrası camii önünde bulunan meydan da Ak Parti adeta gövde gösterisi yaparak Topbaş'ın katılımıyla ilk mitingini yaptı. Meydan alanı ise hınça hınç doluydu.

Kadınların çoğunlukta olduğu mitingde açılan dövizler ise dikkatlerden kaçmadı.  İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım'ın konuşma yaptığı mitingde vatandaşlar açtıkları dövizlerle Gülen Cemaatine ve CHP adayı Mustafa Sarıgül'e gönderme de bulundu.

“Topbaş o pankartı kaldırttı”

Mitingde “Kadir Başkanım Başbakanımdan it gibi yılıyorlar” pankartı açıldı. Pankartı fark eden Topbaş, “Bize yakışmaz!” diyerek pankartın indirmesini istedi.

“Defol Sarıgül”



Mitinge katılan vatandaşların açtıkları dövizler arasında CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'de nasibini aldı. “Defol Sarıgül”, “Vur vur inlesin Sarıgül dinlesin” dövizlerinin açıldığı mitingde Gülen Cemaatine de gönderme yapıldı.

“Haşaşilerin oyununu bozmaya geldik”

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonuyla başlayan Gülen Cemaati- Ak Parti geriliminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında Gülen Cemaati yapılanmasını, Selçuklu'yu yıkıma götüren Haşhaşiler'e benzetmişti. Haşhaşiler benzetmesi Ak Parti mitinginde açılan dövizlerle bir kez daha dile getirildi.

Ak Parti mitingin de açılan o döviz objektiflere böyle yansıdı.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kadir Topbaş Sultangazi'de Halka Seslendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.