a

Ünlü Sanatçı Sultangazi’de Ciğerimsin’i Ziyaret Etti

Sahne dünyasının üstatlarından Selahattin Alpay, Sultangazi’de farklı konseptiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ciğerimsin Kebap ve Ciğer Salonu sahibi Abdulbaki Durmuş’un konuğu oldu. Alpay ziyaretinde Emin Haber Editörü Sultan Oğuz’un sorularını da cevaplandırdı.

Açıldığı günden bu yana ünlü sanatçılarında uğrak yeri olan Çiğerimsin Kebap ve Ciğer Kebap Salonu, dün Türk sahne ve sinema dünyasının ünlü ismi Selahattin Alpay’ı ağırladı. İşletme sahibi Abdulbaki Durmuş’u ikinci kez ziyaret eden Alpay’a Sultangazili hayranlarıda yoğun ilgi gösterdi. İkinci kez Ciğerimsin’e gelen ve birbirinden farklı muhteşem lezzetlerin tadına bakan Selahattin Alpay, Sultan Oğuz’un sorularına da içtenlikle cevap verdi.

IMG_5565

Ciğerimsin Kebap ve Ciğer Salonu’na ikinci kez geldiğini hatırlatan Alpay, Abdulbaki Durmuş’un misafirperverliğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yeni albümünün müjdesini de veren Alpay, “28. Albümümün hazırlıklarını yapıyoruz. Nisan ayında yeni albümümle hayranlarımın karşısına çıkacağım. Bu yaştan sonra şöhret olmak gibi bir amacım yok. Bu amacıma ulaştığımı düşünüyorum. Asıl amacım bulunduğum yeri korumak.” Dedi.

cats

Selahattin Alpay söyleşinin devamında ise şunları kaydetti;

Müzik sektöründe gelinen nokta nedir?

Kültür Eurovision’u muazzam bir şekilde devam ediyor. Müzik evrenseldir diye klasik bir söz vardır. Bence müzik evrensel değildir. Herkesin kendine göre müziği vardır. Türkiye’nin kendine özgü Halk müziği vardır. İspanyol’un kendine göre müziği vardır. Bu kendilerine aittir. Genele baktığınızda evrensel dediğimde herkesin benimseyeceği siz sizden çıktığı zaman olur. Gerek filmleriyle, gerek müziğiyle ticari anlamda ticari sektöre soktular. Bunlar ne kadar bize empoze ediyorsa insanlar bu kadar benimsiyor. Hani Pir Sultan Abdallar, Hani bizim Âşık Veyseller, Nejat Ertaşlarımız. Bizim kültürümüz bizi biz yapan kültürümüzdür. Dünyanın hiçbir yanında askerini kınalayarak davullu zurnalı gönderen bir ülke yok.

IMG_5548

Terör Olaylarını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

Terörü lanetliyorum. Hepsi satılmış insanlar. Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Ermenisiyle, Hristiyanıyla herkes bu memleketin çocuğu. Hepimiz bir bayrağın altındayız. Bunun yorumu bile yapılmaz. Satılmış sözüm ona akademisyenler var. Biz bunlara çocuğumuzu emanet ettik. Bu sözde akademisyenler şehit olan öğretmenlerimiz için bildiri yayınladılar mı? Hayır.

IMG_5534

Siyasete atılmayı düşünüyor musunuz?

Bir tarafı kazanıp, diğer tarafı kaybetmek istemiyorum. Günümüze  baktığımızda Sebahat Akkiraz ,Arif Sağ var mı? Bu isimler siyasete atılarak kaybettiler. O yüzden herkes işini yapacak.

IMG_5557

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’yi Düşman Bellemiş Bir MÜDÜR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.