a

TMSY’den Arzu Erdem’e Teşekkür Ziyareti

Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği (TMSY) üyeleri MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunduğu önerge ile Terörle mücadele sırasında yaralanıp Gazi sayılmayan vatan evlatlarının sesi olmuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nun Kasım ayında gerçekleşen 128. Birleşiminde söz alan Erdem, “Terörist mermisi ve şarapnel parçasıyla yaşayan, görme kaybına uğramış, bir bacağını kaybetmiş, bir bacağı diğer bacağından kısa, parmaklarını kaybetmiş ve böylece fiziksel ve psikolojik sağlıklarını yitirmiş birçok kişi gazi sayılmamıştır.” İfadelerini kullanmıştı.

CxSIM1mXAAEBOkz

Yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’i ziyaret eden Terörle mücadele sırasında yaralanıp Gazi sayılmayanlar Derneği (TMSY)üyeleri, Erdem’e teşekkür ettiler. Vatanı için vurulan ama Gazi sayılamayan vatan evlatlarının her zaman yanında olacağını ve konuyu meclis gündeminden düşürmeyeceğini ifade eden Erdem, TMSY üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Erdem, “Terörle mücadelede yaralanıp Gazi sayılmayan kahramanlarımız için mücadelemiz sürecek.” Dedi.

CxcuwmVXgAAyJt_

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Nereler Acele Kamulaştırma Alanı İçerisinde?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.