a

Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladı

Tekman ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin (TEKDER) düzenlediği futbol turnuvasının startı verildi.

Tekman Derneği köyler arası futbol turnuvası başladı. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Seyit Ateş Stadın’da başlayan turnuvaya toplam 28 takım katıldı. 4 Hafta sürecek olan turnuvanın sonunda, 1, 2 ve 3’ncü takımlara çeşitli ödüller verilecek. Puan sitemi ile devam edecek olan turnuvada ilk dörde giren takımlar çeyrek finalden sonra eleme maçları oynayacak.

Tekman ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yavuz Aras, turnuvanın amacının spor aracı ile Tekmanlıları bir araya getirmek, tanışmaya ve kaynaşmaya katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5419 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5420 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5421 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5422 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5423 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5424 Tekman Derneği Futbol Turnuvası Başladıa_DSC5425

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Serdal Öz Yine Gol Kralı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.