a

“Tek düşüncem ilçem ve ülkem”

Çiçeği burnunda Ak Partili Nevzat Yılmaz Emin Haber’e konuştu. “Ben bugüne kadar menfaat için hiçbir yerde olmadım. Bundan sonrada olmayacağım. Tek düşüncem ilçem ve ülkem” dedi.

 

Yaklaşık iki hafta önce 50 kişiyle beraber Ak Parti’ye katılan Sultangazispor Kulübü Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz ilk defa Emin Haber’e konuştu. Ak Parti’ye neden katıldığını ve kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap veren Yılmaz, “Ak Parti’nin ülkemize ve ilçemize faydalı olacağına inandığım için Ak Parti’deyim. Ülkemizin istikrara ihtiyacı olduğu için Ak Parti’deyim. Tek millet, tek bayrak, tek devlet için Ak Parti’deyim.” Şeklinde konuştu.

 

“Ülkeme ve ilçeme daha faydalı olabilmek için Ak Parti’de siyaset yapma kararı aldım” diyen Nevzat Yılmaz, bu kararı almasında Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın büyük bir etkisi olduğunu söyledi. Civan’ın davetiyle Ak Parti’ye katıldığına vurgu yapan Yılmaz, “Ben 13 yıl Sultangazispor’un kulüp başkanlığını yaptım. Bu görevimde hiçbir zaman siyaset yapmadım, siyaset konuşmadım. Özellikle 7 Haziran sonrası gelişen olaylar, ülkemiz üzerinde dolaşan karabulutlar beni derinden yaraladı. Ülkemizin geldiği pozisyonu göz önünde bulundurarak ve İlçe Başkanımız Sayın Suzan Dağlar Civan’ın da davetiyle Ak Parti’de siyaset yapmaya karar verdim. Nevzat Yılmaz’ı tanıyanlar bilirler. Nevzat Yılmaz menfaat için hiçbir yerde olmadı, olmazda. Bundan sonrada olmayacağım. Benim tek düşüncem önce ilçem sonra ülkeme faydalı olabilmektir.” Dedi.

nevzat yılmaz-ak-parti-sultangazi

Ak Parti’ye katılım programında “MHP Kanaat önderi” olarak tanıtılmasından sonra ülkücü camiada kendisine yönelik yapılan eleştirilere de cevap veren Nevzat Yılmaz, “Ben sağ görüşlü bir insanım. İlçemizde ki bütün insanlar gibi MHP’de ki dostlarımızda zaman zaman fikirlerime başvurmuşlardır. Kanaat önderi bir apolet takmak değildir. Kanaat önderi insanlara yardımcı olmak, insanların bir sorunu olduğunda çözmektir. Nevzat Yılmaz olarak bende yıllarca ilçemizde bunu en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Bunu da herkes biliyor. Dolayısıyla kanaat önderi olmak insanların teveccühüne layık olmak demektir. Ben yalnızca MHP’nin değil, bütün insanlara aynı yakınlıkta olduğum için bana bu teveccüh gösterilmiştir. Benim herhangi bir partiye bugüne kadar bağlılığım olmamıştır. Bundan sonra bir Ak Partili olarak ülkeme hizmet etmek için çalışamaya gayret edeceğimi belirtmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Atatürk Bulvarı hafriyat kamyonlarına kaldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.