a

Sultangazispor Haftayı Boş Geçirmedi

Sezona hızlı başlayan Çanakkale FK, sezon ortasında yaşamış olduğu ekonomik sorunlar nedeniyle takımı dağıtarak ligden çekilme kararı almıştı. Ligin ilk yarısında Cebeci Spor Kompleksinde temsilcimiz Sultangazispor’a 4-2 yenilen Çanakkale temsilcisi, ligden çekilmesinden dolayı bu hafta oynanması gereken müsabakada 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Temsilcimiz Sultangazispor ise bu haftanın ardından puanını 34 yaparak ikinci sıraya yerleşti.

Haftayı boş geçirmek istemeyen BAL temsilcimiz, bir diğer BAL ligi temsilcisi Körfez Hereke Yıldızspor ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Kocaeli temsilcisinin ev sahibi olduğu müsabakayı 2-1 kaybeden temsilcimiz, müsabakanın ilk yarısında oynamış olduğu futbol ile göz doldurdu.

sultangazispor-herekespor

İdeal ilk 11’e yakın bir kadroyla müsabakaya başlayan temsilcimiz, maçtaki tek golünü Ismael Kone’nin ayağından buldu. İkinci yarıya yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan ekibimiz, vasat bir görüntü çizerek müsabakayı 2-1 kaybetti.

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri de takımı yalnız bırakmayarak, hazırlık maçını izlediler.

12784801_928169450565792_1125636587_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Müteahhitler Derneği Kongresi’ne Birgün Kala…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.