a

Sultangazi'nin Kurucu Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği

VİDEO HABER- Sultangazi Belediye Meclisi Mart ayı 1. Birleşimi sonrası Altınser Restaurantta Kurucu Belediye Meclis Üyeleriyle biraraya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, tüm çalışmalarda Belediye Meclis Üyelerinin alın terinin ve emeğinin olduğunu söyledi.

Yemekli programda geçtiğimiz yıl yakalandığı hastalığa yenik düşerek vefat eden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi rahmetli Zekeriya Hayırlıoğlu'da unutulmadı.

Altınser Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım ile meclis üyeleri katıldı. Programda konuşan Sultangazi Belediye Meclis Başkanı Av. Abdullah Güler, 5 yıl içerisinde ilçenin ihtiyaç duyduğu çalışmaların yapılması için 1270 karar çıkartıldığını söyledi. Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis'i olarak tüm çalışmalarda ilçenin ihtiyaçlarının ön planda tutulduğunu belirtti.

Kurucu Belediye Meclis Üyelerine teşekkür yemeği veren Belediye Başkanı Cahit Altunay  Sultangazi Belediye Meclisinin uyum içerisinde çalıştığını belirterek, “Sultangazimizin  geleceğini dikkate alarak projelendirdiğimiz onlarca yatırım, Sultangazimizin aydınlık yarınlarının temel taşlarını oluşturdu” diye konuştu.

Meclis üyeleri ise dilek ve temennilerini sundu. CHP adına konuşan Grup Sözcüsü Ali Koç, 5 yıl içerisinde yapılan çalışamalarda CHP grubu olarak verdikleri katkıların ortada olduğunu söyledi. Koç, “30 Mart seçimlerinde sosyal demokratların yerelde bu bayrağı teslim almasını canı gönülden istiyorum” dedi.

Son olarak söz alan Saadet Partisi Belediye MeclisÜyesi Hüseyin Aydoğan, “Saadet Partisi olarak meclis çalışamlarında hayra motor, şerhe fren olmaya gayret ettik. Doğru ve yanlış çalışmalarda sesimizi her zaman yükselttik” diye konuştu. Aydoğan konuşmasının sonunda tüm meclis üyelerinden hellalik istedi.

Dilek ve temennilerden sonra meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi. Meclis üyeleri plaketlerini Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın elinden aldı. Sultangazi Belediye Meclisi'de Başkan Altunay'a teşekkür plaketi verdi. Sultangazi Belediye Meclisi adına Meclis Başkanı Av.Abdullah Güler Başkan Altunay’a teşekkür plaketini takdim etti.

Tüm Yorumlar (1)
  • R.guler
    10 yıl önce
    0 0

    Geçtiğimiz beş yıllık dönemde sultangazimizde kurucu meclis üyeliği yapan kardeşlerimiş ilçemizin kalkınmasında bir çok eserler kazandıran sayın Cahit Altunaya yol arkadaşlığı yaptılar onlarında bir çok emeklerl geçti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Kadınlar Durmak Bilmiyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.