a

Ak Kadınlar Durmak Bilmiyor

30 Mart seçimlerine gece-gündüz demeden hazırlanan Ak Kadınlar ilk etapta kendi kadrolarından oluşan hatibeler belirledi. Geçirilen bir dizi eğitimin ardından hatibeler her mahallede dur durak bilmeden ev sohbeti yapmaya hazır hale geldiler. Gerçekleştirilen ev sohbetlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Ak kadınlar, Büyükşehir Belediyesi ve Sultangazi Belediyesi'nin kadınlara yönelik çalışmaları ve iyileştirilmelerini anlattılar. 

Şu ana kadar 1000 ev sohbeti gerçekleştirdiklerini belirtten Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, “1000 ev sohbetine ulaşmış olmanın onurunu gururunu yaşadığımızı bir gerçektir. Fakat AK kadınlar için yeterli değil. Biz İl Kadın Kollarımızın belirlediği 3000 ev sohbetine ulaşmak için dur durak bilmeden öz veriyle arazide çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sadece ev sohbetleri yapmadıklarını saha çalışmalarının her karesinde ekibi ile birlikte seçmenle temas halinde olduklarını belirten Öztürkmen, bu çalışmaların tek başına yapılmasının mümkün olmadığını kademeler arası uyumun başarıyı getirdiğini ifade etti.

Çalışmalarında kendilerinden desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanı Murat Atım, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu,evinden ve ailesinden feragat eden vefakar kadın kolları teşkilatımıza teşekkür etti.  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Giresunlular Başkan Altunay'a Teşekkür Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.