a

Sultangazililer Trabzon’a akın etti

Cenazeye katıldılar…

Geçtiğimiz hafta hakkın rahmetine kavuşan Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci’nin amcasının Trabzon’da düzenlenen cenazesine Sultangazililer de katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci geçtiğimiz gün Trabzon’nun Of İlçesinde yaşayan Amcasını kaybetmişti. Amca Birinci’nin cenazesi Cumartesi günü öğlen namazına müteakip Of’a bağlı Çataldere köyünde aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye katılmak için Sultangazi’den birçok Belediye Meclis Üyesi, işadamı, STK Temsilcisi ve Mustafa Birinci’nin mesai arkadaşları Trabzon’a gittiler.

826_mustafabirinci-cenaze-of-trabzon-
Adeta Trabzon’a çıkarma yapan Sultangazliler cenaze sonrası bölgeyi gezme fırsatı da buldular. Bölgeye özgü yöresel yemeklerin tadına da bakan Sultangazililer, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü de ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sultangazililer arasında yer alan aslen Trabzonlu olan işadamları ve belediye meclis üyeleri hasta ziyaretinde bulundular. Mezarlıkları da ziyaret ederek hakkın rahmetine kavuşan aile fertleri için dua okudular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.