a

Başkan Altunay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kargı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Çelik ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar dilediler…
Sultangazi’de yaptığı yatırımlarla ve ilçe ekonomisine sağladığı katkılarla adından söz ettiren Kargı Grup Yönetim Kurulu 30 Mart yerel seçimlerinden rekor bir oyla ikinci kez Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

8D4_1903193_736774073030134_207746674_n
Kargı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ettiler. 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay’ı tebrik eden Kargı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Çelik, yeni dönemde kendisine ve ekibine başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Başkan Altunay ise hızla gelişen ve değişen Sultangazi’de Kargı Grubun yapmış olduğu yatırımların takdire şayan olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sami Pelester Hakkın Rahmetine Kavuştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.