a

Sultangazililer Hangi Partiye Oy Verecek?

SULTAN OĞUZ/ Sultangazi'de vatandaşın nabzını tutmaya devam eden Eminhaber'in mini anket röportajları devam ediyor. Sultangazililere '2014 yerel seçimlerinde hangi siyasi partiye oy vereceksiniz?' diye soran Eminhaber'e ilginç cevaplar verildi.

Mustafa Sarıgül'ün CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinden sonra yerelde Ak Parti'ye Büyükşehir'de CHP'ye oy vereceğini ifade eden vatandaşların yanı sıra, yolsuzluk operasyonuyla Ak Parti- Gülen Cemaati arasında yaşanan gerilimden dolayı Ak Parti'ye oy vereceğini belirtten vatandaşlarda oldu.

Murat Özkan: Yıllardır desteklediğim Milliyetçi Hareket Partisi'ne oyumu vereceğim.
Ramazan Arslan: CHP İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’e oyumu vereceğim. İstanbul’un değişime ihtiyacı olduğu için onunda yenilikçi bir insan olduğunu düşünüyorum. Sultangazi’de de oyumu Ak Parti'ye vereceğim.

Hüseyin Köroğlu: Aslen MHP kökenliğim ama oyumu Ak Parti'ye vereceğim. Ticarette ve ekonomide kolalık sağladığı için Ak Parti'yi seviyorum. Son günlerde yolsuzluk operasyonuyla Ak Parti yıpratılmaya çalışılsa da ben buna inanmıyorum. Biz Türk milleti olarak bu filmleri çok gördük. Türkiye'de Abdullah Öcalan ve Fettullah Gülen gibi iki tane tehlikeli insan vardır. Her ikisi de dünya lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kendilerine hedef seçmişler. Biri Kürtlerin hakkını savunuyorum derken, diğeri de dinadırım deyip geciniyor. Biri evlatlarımızı öldürüyor, diğeri de çocuklarımıza kumbara verip evimizin içine kadar giriyor. Bizim verdiğimiz sadakalarla dershaneler, okullar yapılıyor ve utanmadan beddua okuyor. Bundan dolayı da oyumu Ak Parti'ye vereceğim.

Muhkem Gürler: Daha önceki seçimlerde oyumu başka bir siyasi partiye veriyordum. Ancak bu seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgimden dolayı Ak Parti'ye vereceğim.
Yusuf Tuna: 50.Yıl Mahallesi'nde esnafım. Mahallemizde 2095 sokakta neredeyse hergün kaza oluyor. Bir ışıklandırma yok. Sürekli yol yapımı yapılıyor. Vatandaşların talebi değerlendirilmiyor. Kaç kere çağrı merkezini arayıp şikayetlerimizi dile getirdik ama dönüş yapılmadı. 2014 seçimlerinde hizmetlere göre bir değerlendirme yapıp ona göre oyumu kullanacağım.

Selahattin Canyurt: AK partiyi seviyorum destekliyorum. Hiçbir güç iktidarı düşüremeyecek.
Hatice Dizman: Hizmetlerini beğendiğim için AK Parti'ye oyumu vereceğim

Kazım Çetinkaya: Benim çocuğum İmam Hatip Lisesi'ne giderdi. Darbe varmış gibi askeriye den gelirlerdi derslere. O da tenezzül edip girmezlerdi başkalarını sınıfa koyarlardı. Kapalı öğrenci var diye. Biz bunları unutmadık. Sarıgül ortalarda geziyor onu yapacağım bunu yapacağım. Biz AK Parti iktidarından öncesinide gördük lafla icraat olmaz diyorum. Hizmeti yaşayarak gördük sonuna kadar AK parti diyorum.

Hilmi Durmuş: Sigorta da bizlere kolaylık sağladığı için oyumu AK Parti ye vereceğim.
Mustafa Tüğben: 2014 yılında AK Partiye oyumu vereceğim. şu anda en iyi hizmeti veren AK Partidir.

Ayhan Kaçmazer: Yaşanan son olaylar kafamı iyice karıştırdı. O yüzden oy kullanıp kullanmayacağım belli değil.

Asiye Karakaş: Hizmetlerin en iyisini yapan tek parti olduğu için Ak Parti'ye oyumu vereceğim.
Hakan Kars: Türkiye’nin geleceği için Ak Parti'ye oyumu vereceğim.
 
Bülent Bilir: Ülkemizde istikrarlı ve dürüst olduğu için AK Parti'yi destekliyorum.

Selahattin Yücel: Ülkemizde bulunan bazı cemaatlerden dolayı ve bunların temizlenmesi için oyumu Ak Parti'ye vereceğim.

Fehmi Bilir: AK Parti bir açılım çıkardı. 70 Milyonu keriz yerine koyup elli tane Türkiye’de akıllı insan ilan etti. Hiçbir devlet döneminde 70 Milyonu böyle keriz yerine koyulmamıştır, o yüzden bu sene oyumu CHP'ye vereceğim.

Zeynep Akgül: Hükümetimizin çalışmalarını beğendiğim için Ak Parti'ye oyumu vereceğim

Ali Sepetçi: Milletine daha iyi sahip çıktığı için MHP'ye oyumu vereceğim

Murat Geçgel: ilk defa oy kullanacağım onu da MHP'ye vereceğim

Rukiye Sarıhan: Dürüstlüğüne inandığım için AK Parti'ye oyumu vereceğim

İbrahim Yıldız: Başbakanımızın çalışmalarını beğendiğim için Ak Parti'ye oyumu vereceğim

Rıfkı Gedik: Uğur Mumcu Mahallesi'nde esnafım yol yapımından dolayı hem araç hem insan trafiğini durdurdu. Bu sebeple oyumu bu sene AK Parti'ye vermeyeceğim. Yalnız Cahit Altunay aday gösterilmezse o zaman yine oyumu Ak Parti'ye vereceğim.

Hüseyin Deler: Başbakanımızın hizmetlerini beğeniyorum o yüzden bu sene oyumu AK Parti'ye vereceğim

Emine Demirtaş: Cemaat ve yolsuzluk gündeme gelince aklımız bulandı. Hükümet mi kullanılıyor yoksa biz mi bunlar netlik kazanmadan hiçbir partiye oy kullanmayı düşünmüyorum.

Hatice Yaman: 2014 yerel seçimlerinde Cahit Altunay aday gösterilirse oyumu Ak parti'den yana kullanacağım. Fakat bu yolsuzluklar son derece beni rahatsız ettiği için senato seçimlerinde AK Parti'ye oy vermeyeceğim. Ama böyle giderlerse bu dosyaları aklamazlarsa birilerini görevden alıp kendi istediklerini oraya getir ipte bu dosyaları temize çıkarırlarsa kesinlikle oyumu vermeyeceğim.

İdris Koşer: Fehtullah Gülen'in yaptığı en büyük hatadan dolayı AK Parti'ye oyumu vereceğim
Fikret Doğan: Recep Tayyip Erdoğan’dan daha iyisini bulamayacağım için oyumu AK Parti'ye vereceğim

Turgut Karaca: Türkiye elden gidiyor hiç kimse bunu engelleyemiyor. Üç kuruşluk insanlara satılıyor. Hükümet devlet insan ayrımını yapmıyor kimse o yüzden oyumu MHP'ye vereceğim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay'ı Sorduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.