a

Sultangazili kuaför şehit ailelerinden ücret almıyor

Sultangazi’de faaliyet gösteren bir kuaförde şehit yakınlarından para alınmıyor. Yeni Mahalle Tramvay Durağı Eski Edirne Asfaltı’nda faaliyet gösteren Semt Bayan Kuaförü yaklaşık 3 yıldır şehit yakınlarından para almıyor. İşletme sahibi Ömer Danışmaz, darbe girişimi şehit olanların yakınlarına da ücretsiz hizmet vereceklerini söyledi.

m

Danışmaz, Türkiye’de yaşanan başarısız darbe girişimi sonucu şehit olanlara başsağlığı dileğinde bulunarak, “Yaklaşık 3 yıldır işletmemizde şehit yakınlarına ücretsiz hizmet veriyoruz. Ülkemizde kara bir gece yaşadık. Demokrasimize, milli irademize, vatanımıza, bayrağımıza göz diken teröristler bir darbe girişiminde bulundular. Ancak millet bu vatan hainlerine geçit vermedi. Maalesef bu kara gecede çok sayıda şehidimiz oldu. 3 yıldır süren işletmemizde şehit yakınlarından ücret almıyoruz. Bu hizmetimiz devam ediyor. Demokrasi şehitleri yakınlarından da ücret almıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adıyamanlılardan Milli İrade Yürüyüşü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.