a

Adıyamanlılardan Milli İrade Yürüyüşü

Sultangazi’de yaşayan Adıyamanlılar Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için yürüyüş düzenlediler. Merkez Camii önünde başlayan yürüyüş, Baştabya Kışlası önünde sona erdi.

15 Temmuz’da TSK içine sızmış FETÖ’cü teröristlerin darbe girişimine millet ‘dur’ dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen halk, 15 Temmuz’dan bu yana meydanlardan geri çekilmiyor. 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı’da gerçekleşecek olan mitingle taçlandırılacak demokrasi nöbeti öncesi Sultangazi’de yaşayan Adıyamanlılar, demokrasi yürüyüşü düzenleyerek, Başkomutan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktılar.

Mehmet Kavak, Osman Güllüer, Bekir Akgül, Mustafa Çimen ve Abdulbaki Durmuş’un öncülüğünde gerçekleşen yürüyüş Sultançiftliği Merkez Camii önünde başladı. Buradan Baştabya Kışlası’na kadar yürüyen Adıyamanlılar güzergah boyunca attıkları ‘Dik dur eğilme Adıyaman seninle’ sloganıyla demokrasinin, milli iradenin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduklarının mesajını verdiler.
13901512_862170100593645_3823891805960748272_n
Baştabya Kışlası’nda Adıyamanlıları karşılayan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Adıyamanlılar her zaman vatanına, bayrağına, milletine her zaman sahip çıkmıştır, çıkmaya da devam ediyorlar.” Dedi. Adıyamanlıların vatanını seven insanlar olduğunu belirten Civan, “Adıyamanlıların bu süreçte milli iradeye sahip çıkmaları çok önemli. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Program, yürüyüşe katılan STK temsilcileri ve organizasyonu düzenleyen isimlerin yaptığı açıklamalarla sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cahit Altunay; ACIMAYACAĞIZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.