a

Sultangazi’de Teravih Buluşmaları Devam Ediyor

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın her yıl Ramazan ayında gelenek haline getirdiği “Teravih Buluşmaları” bu yılda devam ediyor.

İsmetpaşa Mahallesi Hacı Bayram Veli Cami cemaatiyle bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay,  ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde namaz sonrası vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan ayında bu geleneğini sürdürüyor. İsmetpaşa Mahallesi Hacı Bayram Veli Cami’nde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Altunay, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Ramazanın vermiş olduğu huzurla vatandaşlarımızla çaylarımızı yudumladık, sohbet ettik. Rabbim ibadetlerimizi makbul, dualarımızı kabul etsin. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ramazan ayının güzelliklerini ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızla yaşamak istiyoruz” dedi.

CkdSJpkWkAA0A5s

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mustafa Tiryakioğlu’ndan Kurşun Açıklaması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.