a

Mustafa Tiryakioğlu’ndan Kurşun Açıklaması

CHP Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kurşun atılmasıyla ilgili konuştu. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Tiryakioğlu isim vermeden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleşen kurşun atılmasının arkasında Ak Parti’nin olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Vezneciler’deki bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün cenaze töreninde kurşun atılması sonrası CHP Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binasında gerçekleşen basın toplantısına ilçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu’nun yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Veli Çoşkun, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Tiryakioğlu düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi;

“Vezneciler saldırısında şehit olan polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu saldırının gerçekleştiği günden bu yana tüm programlarını iptal ederek, şehitlerimizin cenazesinde bulunmak istedi. Ancak cenaze töreni sırasında çok yakışıksız, insanlığa yakışmayacak bir kısım kişiler eylemlerde bulundular. Bu eylemleri nefret, şiddet ve esefle kınıyoruz. Çünkü şehitlerimizin cenaze töreninde insanların el ele, birlikte geleceği dizayn etmek üzere, dostça, insanca, kardeşçe bir tören yapması gerekirken, menşei nereden olduğu belli olan, aynen çok yakın süreçte Ankara’da ve bir iki yerde daha olduğu gibi Genel Başkanımıza karşı bir eylemde bulunulmuştur.

Bir şahıs elini kolunu sallayarak, Başbakan’ın, Başbakan Yardımcılarının, Bakanların önünden geçerek Genel Başkanımızın önünde, Genel Başkanımıza boş mermi kovanı bırakması şeklinde de bir eylem gerçekleşmiştir. Belli ki, bazı güçler artık başta muhalefet partisi olmak üzere herkesi sindirmek istiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. CHP olarak alanlardayız, meydanlardayız ve şehitlerimizle birlikteyiz.

Gerek Genel Başkanımızın çelenki konulduğu sırada, gerek ise genel başkanımız cenaze törenin yapıldığı camiye geldikten sonra bazı kendini bilmez kişiler, genel başkanımıza tepki gösterdiler. Bunu yapanların sayısı 8-10 kişiyi geçmiyordu. Biz bu saldırıların arkasında bazı güçlerin olduğunu düşünüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırıyı kınıyoruz ve tüm Türkiye’de ki aydınlık insanların Genel Başkanımızın arkasında olduklarını belirtmek istiyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Meclisi’nde İSTİHBARAT Tartışması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.