a

Sultangazi’de Okul Müdürleri Toplandı

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir başkanlığında okul müdürleri aylık olağan toplantısı Şelale Cafe’de yapıldı. Toplantıda, okuma kültürünün kazandırılması, okulların fiziki durumları, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonları, eğitim kalitesinin yükseltilmesi, ilçenin eğitimde bir basamak daha yükseğe erişebilmesi için nelerin yapılabileceği gibi konular görüşüldü. Toplantıda ayrıca yeni hedefler doğrultusunda öğrencilerin hayata en güzel şekilde hazırlanmaları için eğitim camiasına düşen görevi en güzel şekilde, fedakarca yerine getirilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

ibrahim-demir

Okul Müdürlerinden okulları hakkında genel bilgiler ve taleplerini alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, bu tür toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Eğitim hizmetinin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Demir, herkesin özverili bir şekilde çalıştığını bildiğini ve bundan sonrada özverili çalışmaya devem edeceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Aymod Ayakkabı Fuarında Sultangazili Üreticiler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.