a

Sultangazi'de Mustafa Sarıgül Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Evsal İsa Yucak aday adaylığı sürecinde verdiği sözü tutarak Mustafa Sarıgül Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'e verdiği sözü tutmanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyleyen Evsal İsa Yucak, “Ayrıca ilçemizde böyle bir ihtiyacın olduğunu düşünerek Mustafa Sarıgül Koordinasyon Merkezi'ni açtık.

150 kişiden oluşan partili arkadaşlarımızla beraber partimizin iktidarı ve partimizin Büyükşehir Adayı olan Mustafa Sarıgül'ün zafer yaşayacağı 30 Mart akşamında bizim de bir nebze katkımız olsun istedik. Tüm arkadaşlarımızla beraber gece- gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

150 kişiden oluşan gönüllü ekibin Sultangazi'nin tüm mahallelerine yayılarak, esnaf ve ev ziyaretleri yaptıklarını söyleyen Yucak, Sultangazi'de CHP'ye ve Mustafa Sarıgül'e olan ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Diğer siyasi partilerin seçmenlerinden de Sarıgül'e karşı bir ilginin Sultangazi'de var olduğu ifade eden Yucak, günde 30 evin ziyaret edildiğini ve bu ziyaretlerde CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün projelerinin anlatıldığını söyledi.

Yucak, “Arkadaşlarımızla omuz omuza vererek, 90 yıllık köklü bir geçmişi olan partimizin adayı Mustafa Sarıgül'ü Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak için söz verdik. İlçemizde Ak Parti seçmeni başta olmak üzere diğer siyasi parti seçmenlerinin kayıtsız, şartsız destekleyecekleri yönünde görüş bildirmeleri bizleri son derece mutlu ediyor.” diye konuştu.

Evsal İsa Yucak konuşmasının sonunda Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün Sultançiftliği Mahallesi'nde açılan Seçim Koordinasyon Merkezini ilerleyen günlerde ziyaret ederek Sultangazililerle biraraya geleceğini söyledi.

CHP'li Ergin Turan Sultangazi'nin 15 Mahallesin de girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve şu ana kadar yapılan çalışmalarda Mustafa Sarıgül'e yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra broşür çalışmalarının da yapıldığını ifade eden Turan, “Yaptığımız çalışmaların sonucunu adayımız Mustafa Sargül'e dosya olarak sunacağız.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'nin En Genç Meclis Üyesi Adayı; Erdal Uçar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.