a

Sultangazi’nin Parklarında Laleler Açtı

Renkleriyle ressamları kıskandıran, büyüleyici güzelliğiyle kendisine hayran bırakan laleler Sultangazi’nin dört bir yanını sardı.

Sultangazi’de parklar rengarenk lalelerle ayrı bir güzelliğe büründü. Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle birlikte ilçenin farklı noktalarındaki park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz sonbahar mevsiminde Sultangazi’nin farklı noktalarına ekilen lale soğanlarının açmasıyla birlikte ilçede renk cümbüşü yaşanıyor. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte can bulan laleler parklarda adeta bir renk festivali oluşturdu.

Ayrıca Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri orta refüjlerde, park ve bahçelerde çiçeklendirme, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda ekipler, ilçe genelinde yeşil alanların oluşturulması için yoğun bir mesai harcıyor.

sultangazi-lale

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yaz Geliyor, Sultangazililer Tedirgin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.