a

Sultangazi’de Huzur Toplantısı Yapıldı

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısı düzenledi. Toplantının hafta içi yapılmasından dolayı katılım oldukça düşüktü.

 

Sultangazi Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen 2015 yılı Huzur Toplantısı’na İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Kabaş, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Muhtarlar ve bazı STK temsilcileri katıldı. Katılımın çok az olduğu huzur toplantısına Ak Parti’den kimsenin katılmaması dikkatlerden kaçmazken, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen Gazi Mahallesi’nde görevli olmasından dolayı katılamadı.

IMG_2584

Toplantıda Sultangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Kabaş, 2014 ve 2015 yılı suç grafiği katılımcılarla paylaştı. Buna göre Sultangazi’de Cinsel Saldırı 2014 yılına göre 2015’te  %36, Santaj % 133, Özel belgede sahtecilik’te %500 oranında suç artışı oldu.

 

Sultangazi’de 434 polisin görev yaptığını ve bu sayının yetersiz olduğunu söyleyen Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Kabaş, bu polislerden 2 kişinin ortaokul, 42 kişinin Lise, 202 kişinin Yüksekokul, 8 kişinin ise Yüksek Lisans mezunu olduğunu söyledi.

 

Farklı noktalarda 100 kamera ile güvenliği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Kabaş, 23.054 Suriyelinin ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Sultangazi’ye göç ettiğini dile getirdi. Kabaş, Suriyeliler dışında diğer ülkelere mensup 7000 yabancı uyruklu kişinin de Sultangazi’de yaşadığını sözlerine ekledi.

IMG_2582

Toplantıda Kaymakam Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Cahit Altunay’da soruları tek tek cevaplandırdılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Kaymakamı Notunu Aldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.