a

Sultangazi’de elektrik kesintisinden faydalanan hırsızlar restaurantı soydular

Sultangazi’de elektrik kesintisinden faydalanan hırsızlar bir restauranttan 3.500 TL değerinde iki adet televizyon çaldı.

Sultangazi’de yaşanan elektrik kesintileri en çok hırsızları sevindirdi.12 ile 19 saat yaşanan kesintileri hırsıların iştahını kabarttı. Dün akşam iftar saatinden sonra Cebeci Mahallesi yine, yeniden karanlığa gömülürken hırsızlarda işbaşındaydı.

Sultangazi’nin işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan bir restaurant gece 01.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu.  Edinilen bilgiye göre elektrik kesintisinden faydalanan hırsılar, girdikleri restaurantta 3.500 TL değerinde 2 adet LCD televizyonu çaldılar.

Elektrik kesintisinden dolayı Ramazan ayı boyunca sahur vaktine kadar hizmet veren restaurantın, dün akşam yaşanan elektrik kesintisinden dolayı kapalı olduğu öğrenildi. Polis hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Kadınlar Huzurevi Sakinleri İle İftar Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.