a

Ak Kadınlar Huzurevi Sakinleri İle İftar Yaptı

İstanbul Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Gülten Terzi, Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen Huzur Evi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, burada yaşayan büyüklerle iftar yemeği yediler.

Sultangazi Huzur Evi iftar programına İstanbul Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Gülten Terzi ve ekibi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av.Yelda Çelik, Sultangazi İlçe Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Battal Isırgan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ve ekibi katıldı.

page

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları Başkan yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Gülten Terzi,“Ramazan ayı içerisinde olmanın verdiği ayrı bir huzur ve hava ile Sultangazi Huzurevi’nde misafir olan büyüklerimizin bu mübarek  günde hem Ramazanlarını kutlamak hem de onlarla aynı sofrada bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik.  Onların bizleri gördüğündeki gözlerindeki mutluluğu yaşamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sık sık yapmamız gereken bu ziyaretlerimizi hem İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle toplu olarak hem de bireysel olarak bundan sonra da inşallah ziyaretlerimizi yapacağız. Kurum Müdürü Hilal Çalık Özdemir’e ve kurum çalışanlarına da ayrıca hem bu gece için hem de kurumda kalan büyüklerimize gösterdikleri sevgi için teşekkür etmek istiyorum” dedi.
İftar yemeğinin ardından rahatsızlıkları nedeniyle yemek salonuna inemeyen huzur evi sakinlerini de tek tek odalarına giderek ziyaret ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Atatürk Havalimanı’ndaki canlı bomba saldırısıyla ilgili 13 kişi gözaltına alındı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.