a

Alkol şişede durduğu gibi durmadı

Sultangazi’de alkol alan T. Tosun (1985) ve S. Güler (1984) Cebeci Mahallesi S. Caddesi’nde çevreyi rahatsız ettiler. Bir ailenin hanesine girerek olay çıkardılar. Yaşanan olayda T. Tosun (1985) ev sahibi tarafından vurularak öldürüldü. S. Güler ise yaşanan olayda yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre; Sultangazi’de T. Tosun ve S. Güler adlı iki arkadaş akşam saatlerinde alkol aldılar. Aldıkları alkolün etkisiyle Cebeci Mahallesi’nde çevreyi rahatsız etmeye başlayan iki arkadaş, S Caddesi’nde İ. Aktaş’a ait araca zarar vermeye başladılar.

 

Cebeci Mahallesi S Caddesi’nde 5 katlı binanın giriş katında oturan İ. Aktaş ve yakın akrabası B. Aktaş’da durumu fark ederek, T. Tosun ve S. Güler’e tepki gösterdiler.  Oturdukları dairenin pencerinden “Arabama zarar vermeyin” diye uyarıda bulunan İ. Aktaş’a T. Tosun ve S. Güler küfür ve hakaret etmeye başladılar. Hızını alamayan iki arkadaş Aktaş ailesinin oturduğu daireye zorla girerek, İ. Aktaş’ın eşine de hakaret etmeye başladılar.

 

Yaşanan olayda kendine hakim olamayan İ. Aktaş, evde bulunan ruhsatlı silahını alarak rastgele ateş açmaya başladı. Olayda T. Tosun olay yerinde hayatını kaybederken, S. Güler’de yaralandı.

 

Yaşanan olaydan sonra kayıplara karışan İ. Aktaş emniyet güçlerince yakalanırken, B. Aktaş’ın aranmasına devam ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Bizi devletsiz bırakmak istiyorlar”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.