a

“Bizi devletsiz bırakmak istiyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Mahallelerde seçim irtibat bürolarını açmaya devam ediyor. MHP İsmetpaşa ve 50. Yıl Mahallesi irtibat bürolarının açılışını yoğun bir katılımla yaptı.

 

MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Seçim irtibat Bürolarını da açmaya devam eden İsmetpaşa Mahallesi ve 50. Yıl Mahallesi’nde Milletvekili adayları, partililer ve vatandaşların yoğun katılımıyla açtı.

 

MHP İstanbul Milletvekili (Adayı) ve eski İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, Milletvekili adayı Özcan Pehlivanoğlu, İlçe Başkanı Yusuf Özel, Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı İsmetpaşa Mahallesi Seçim irtibat Bürosu’na 26 Ocak 2014 tarihinde Esenyurt MHP seçim irtibat bürosu açılışında teröristlerce şehit edilen Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ın adı verildi.  Açılışta şehit Cengiz Akyıldız bir kez daha yad edildi.

mhp_sultangazi_acilis

İsmetpaşa Mahallesi Şehit Cengiz Akyıldız Seçim irtibat Bürosu açılış programında konuşan MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, programa katılan tüm partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

MHP Milletvekeili adayı Özcan Pehlivanoğlu ise şehit Cengiz Akyıldız ile ilgili bir anısını anlatarak, konuşmasına başladı. Pehlivanoğlu, “Şehidimiz Cengiz Akyıldız hepimizin kardeşiydi.” Dedi. Özcan Pehlivanoğlu seçmenede seslenerek, “Bugün Türk milleti önündeki 100 yılı kazanmak istiyorsa Milliyetçi Hareket Partisi’ni 7 Haziran’da iktidar yapmak zorundadır” diye konuştu.

İsmetpaşa Mahallesi Şehit Cengiz Akyıldız seçim irtibat bürosu açılışında son olarak konuşan MHP Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Murat Beşegioğlu, MHP’nin İstanbul’da bir çoban ateşi yaktığını belirterek, “Yakıyoruz ki bütün İstanbul aydınlansın. Karanlıktan, yoksulluktan ve yolsuzluktan kurtulsun. Bizim amacımız bu. Bu ateşi bunun için yaktık” dedi. En kritik dönemlerde Bakanlık görevlerinde bulunduğunu söyleyen Başesgioğlu, “İçişleri ve Çalışma bakanlığı görevlerinde bulundum. Allah hepsinden alnımızın akıyla çıkmayı nasip etti. Ve bugün sizilerin karşısına tertemiz ve huzurlu çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP İsmetpaşa Seçim İrtibat Bürosu açılışIMG_8176

Konuşmasında AKP iktidarını eleştiri yağmuruna tutan Başesgioğlu, “Bizi devletsiz bırakmak istiyorlar. Bizi ayırmak, parçalamak ve sokaklarda kavga ettirmeye çalışıyorlar.” Şeklinde konuştu. Türkiye’de 6 Milyon kişinin işsiz olduğunu ifade eden Başesgioğlu, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklayacağı seçim beyannemesine değindi.  MHP’nin yarın açıklanacak olan seçim beyannemesinin önemine değinen Başesgioğlu, diğer siyasi partilerin kendilerini taklit ettiklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hatalı seçmen bilgi kartları tedirgin etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.