a

Sultangazi’de Adıyaman Rüzgarı

Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde gerçekleşen birlik ve beraberlik gecesine Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, ÇİĞDER Başkanı Ömer Turan, Adıyaman Federasyon Başkanı Nevzat Bayhan, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Adıyamanlı katıldı.

Sultan Oğuz’un haberi… Programın açılış konuşmasını yapan GADER Başkanı Ramazan Okay, 2007 yılında kurulan derneğin farklı alanlarda faaliyet ve hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Burs, kırtasiye ve rehberlik alanında ortaokul ve lise öğrencilerine destek verdiklerini belirten Okay, “Lise eğitimi sırasında burs vermiş olduğumuz öğrencilerimizin üniversitelerini başarılı bir şekilde bitirmiş ve iş hayatlarına atılarak ülkemize ve insanlığa hizmet ettiklerini görmek bizleri mutlu ediyor.” Dedi.

gader-birlik-ve-beraberlik-gecesi-1

GADER’in Adıyaman kültürünü yaşatmak için birçok etkinliğe de ev sahipliği yaptığını ifade eden Ramazan Okay, “Güzel ülkemizin en eski ve değişik medeniyetlere ev sahipliği yapan, kadim bir kültüre sahip olan Adıyaman’da her dinden,mezhepten,ırktan olan insanlarımız insani değerler içinde, güven ve huzur içinde mutlu ve birlikte yaşayabiliyorlar. Bu özelliklede Güneydoğu Anadolu bölgemizde devam eden sorunların çözümü için büyük bir örnek teşkil etmektedir” diye konuştu.

Gecede konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, GADER’in Adıyaman kültürünü en güzel şekilde yaşattığını belirterek, “Kendimi şu anda Adıyaman’da hissediyorum” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ahmet Baha Öğütken, Sağlık Bakanı yardımcısı oldu