a

Yine Sahneye Çıkarız

Sultangazi siyasetinin tanınan isimlerinden eski Büyük Birlik Partisi ilçe Başkanı Hakan Yıldırım Sultangazi siyasetinin durağan bir dönem yaşadığını belirterek, “İlçemizde ciddi muhalefetler olmuyor. Eylem, söylem bazında çok şeyler olmuyor. İyi olmadığı takdirde bizler yine sahneye çıkarız” dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mensubu olduğu Büyük Birlik Partisi’nin “Çatı aday” Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemesinden dolayı tepki göstererek uzun yıllardır siyaset yaptığı partisinden istifa eden Hakan Yıldırım, Sultangazi siyasetini Emin Haber’e değerlendirdi.

 

BBP’den istifa etme sürecini değerlendiren Yıldırım, istifasından sonra çeşitli siyasi partilerden “Bize katıl” teklifini aldığını söyledi. Yıldırım, “Büyük Birlik Partisi’nden istifa ettikten sonra çeşitli teklifler geldi bana. Ama ben 10 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bir yıpranma dönemi geçirdim. Büyük Birlik Partisi’nde siyaset yaparken rahmetli Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bize hep, ‘Bizim baraj yada iktidar gibi bir kaygımız olmasa da, bizim fikirlerimiz iktidar olsun. Önemli olan odur. Biz her zaman için destek verelim.’ Derdi. Dolayısıyla biz hep bu anlayışla siyaset yaptık. Geldiğimiz noktada biraz dinlenmem gerektiğini düşündüm ve dışarıdan gözlemleyerek, hangi siyasi partide tekrar siyaset yapabilirim? Kararı aldım.” Dedi.

 

Sultangazi siyasetinin durağan bir dönemde olduğunu, eski heyecanın kalmadığını ifade eden Hakan Yıldırım, “Uzun yıllar aktif siyaset yaptım. Sultangazi’nin öz ve öz evladıyım. Buranın insanıyım. Tabi ki bizlere düşen bir şey varsa da ilçemiz için, ülkemiz için her şeyi yapmaya hazırız. Sultangazi siyaseti durağan bir dönem geçiriyor. Eski bir heyecan kalmadı. Eski bir tat, eski bir lezzet alamıyorum ben. Sanki her şey yolunda gidiyormuş gibi ve her şey çok iyiymiş gibi, güllük gülistanlıkmış gibi bir durgunluk var.

 

 

Bu noktada çok ciddi muhalefetler olmuyor. Eylem, söylem bazında çok şeyler olmuyor. Sultangazi siyasetinde böyle bir süreç var. Umarım her şey iyi olur. Yani iyi olmadığı takdirde bizler yine sahneye çıkarız.” Diye konuştu.

1620554_978828542150212_1578618098501344112_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Işid Operasyonu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.