a

Sultangazi’de Işid Operasyonu

İstanbul’da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde aralarında Sultangazi’nin de olduğu birçok ilçedeki adrese operasyon düzenledi.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde Bağcılar, Esenler, Sultanbeyli, Esenyurt, Sultangazi, Pendik ilçelerindeki çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.  Operasyonla ilgili farklı kaynaklardan alınan bilgiye göre, yapılan baskınlar, polisin önceden belirlediği IŞİD militanları olduğu öne sürülen adreslere yönelik olarak yapıldı.

gazi mahallesi-şafak operasyonu

GÖZALTINA ALINANLAR OLDU

 

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda bazı ilçelerde önceden belirlenen adreslerde aramalar yapıldı. Baskın yapılan adreslerde bazı kişileri gözaltına alındı.

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER

 

Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

gazi mahallesi-şafak operasyonu-1 gazi mahallesi-şafak operasyonu-2 gazi mahallesi-şafak operasyonu-3 gazi mahallesi-şafak operasyonu-4 gazi mahallesi-şafak operasyonu-5

 

Haberler.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Şaka Değil Gerçek: Sultangazi’de Dondurma Çetesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.