a

Sultangazi Müteahhitler Derneği’nin Yeni Başkanı Mahir Polat

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği olağanüstü kongreye gitti. Altınser Restaurantta gerçekleşen olağanüstü kongreye mevcut başkan Osman Derdiyok katılmadı.

Geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı olağan kongre ile ikinci kez başkan seçilen Osman Derdiyok ve ekibi, Eylül ayında olağanüstü kongre kararı almıştı. İlk kongre toplantısında çoğunluk sağlanamayınca bugün Altınser Restaurantta ikinci bir kongre toplantısı yapıldı.

Divan Başkanlığını Osman Cengiz Divan üyeliğini ise Suat Öztürk ve Veysel Arslan’ın yaptığı kongrede eski yönetim kurulu adına denetleme kurulu raporunu Harun Öge okudu. Okunan denetleme kurulu raporundan sonra başkanlık için aday ve liste hazırlanması için dernek üyelerine 5 dakikalık zaman verildi.

Süre sonunda Mahir Polat’ın başkanlığında yeni liste divan kuruluna iletildi. Yapılan oylama sonunda Mahir Polat oy birliğiyle Sultangazi Müteahhitler Derneği yeni başkanı seçildi.

Yeni başkan Mahir Polat kongrede yaptığı konuşmada, “İnsanların beraberliğiyle beraber bir güç doğuyor. Beraberliğin her zaman ayrı bir değeri vardır. Ben bu kıymetli birliğin başkanlığını bir geçiş sürecinde yapacağım. Umarım bu geçişe uygun bir başkanlık süreci geçiririm. Derneğimizin kurulmasında katkıları bulunan başta kurucu başkanımız Osman Derdiyok ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

BAŞKAN- Mahir Polat

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ; Ayhan Hafızoğlu, Harun Öge, Hamza Özkan, Tarkan Yolat, Kerim Gökmen, Haluk Bozkurt, Ramazan Karaca, Abdurrahman Güngör, Erhan Aydın, Azmi Göktaş, Hayri Aygün, Mehmet Şahin, Senih Ayhan, Nurettin Narin

sumder_DSC7630

sumder_DSC7601 sumder_DSC7602 sumder_DSC7603 sumder_DSC7605 sumder_DSC7608 sumder_DSC7610 sumder_DSC7611 sumder_DSC7613 sumder_DSC7617 sumder_DSC7623

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Coşkunoğlu; Taş Ocakları İle Mücadelemiz Yıllardır Sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.